- 37,067
- 24,222
- 113
RTE yi koy o zaman. Saldıran olursa cimere yazarsın 😅Ciddiye alip saldirmasin kimse savunma taktigi gfg
RTE yi koy o zaman. Saldıran olursa cimere yazarsın 😅Ciddiye alip saldirmasin kimse savunma taktigi gfg
SjdjkskalalaRTE yi koy o zaman. Saldıran olursa cimere yazarsın 😅
Erhan o sully e söyler misin onun ismini kullanarak beni 2 kişi dolandırdı 🤣🤣Parayi forumun eski üyesi sluy gönderdi
Ona selamlarımı ilet 😂Parayi forumun eski üyesi sluy gönderdi
Hiç yakıştı mı şimdi puauqhquwPara 300 az olduğu için mulayime yaptırmak istemedim vurucu veya marley ikisinden biri 3 adim atsin
İkiside adamdır.Para 300 az olduğu için mulayime yaptırmak istemedim vurucu veya marley ikisinden biri 3 adim atsin
Ama onları da 300 kesmez Fatih’e ver denesin broİkiside adamdır.
@Marley sen devam et dost zahmet olmazsa benim uyku çok varPara 300 az olduğu için mulayime yaptırmak istemedim vurucu veya marley ikisinden biri 3 adim atsin
Yarin ki yemek parasını çıkardım ama dost 300 göndermedi puahaHiç yakıştı mı şimdi puauqhquw
@vurucu999 Sende kardoPara 300 az olduğu için mulayime yaptırmak istemedim vurucu veya marley ikisinden biri 3 adim atsin
Bak ne dedim 🤣🤣😅😅@vurucu999 Sende kardo
700 den aşağı açmam ben. Şimdi arka planda bir adım atıp yatarız. Sen yap
Heh iyi yapmışsın, bir İskender göm artık benim yerime 😂Yarin ki yemek parasını çıkardım ama dost 300 göndermedi puaha