@Erhan2121 gönder bakalım hadi deneyelim madem
300 u mulayim e atsam 20k yapar adam parayi kucumsemek ayip puaha@vurucu999 Sende kardo
700 den aşağı açmam ben. Şimdi arka planda bir adım atıp yatarız. Sen yap
Bende 7 adım gidecek g.t yok mülayim yapar 😅300 u mulayim e atsam 20k yapar adam parayi kucumsemek ayip puaha
@Mülayim6060 300 e rol yaparmisin dostBende 7 adım gidecek g.t yok mülayim yapar 😅
Vurucu yapacağım dedi lâ 😀@Mülayim6060 300 e rol yaparmisin dost
Bi onada diyelim yok derse vurucu ya atayim o yapsinBende 7 adım gidecek g.t yok mülayim yapar 😅
Ben elimden geleni yaptım renktaş iyi geceler 👋 uyuma sana roll açtırmak için kazanacağım 😅😍Ula Erhan bizi tiklemedin ya 😀canın saolsun😀
Konuda çok tasakli adam var dost puahaUla Erhan bizi tiklemedin ya 😀canın saolsun😀
Yok be takiliyorum dost.otobusteyim maksat zaman geçsin diye dedim.vurucunun rolü takip ederiz😀Ben elimden geleni yaptım renktaş iyi geceler 👋 uyuma sana roll açtırmak için kazanacağım 😅😍
Bizde az tassakli değiliz hafife alma bizi dost😂Konuda çok tasakli adam var dost puaha
Tasak derken sabah aksam muhabbet ettiğim kişiler demek istedim dostBizde az tassakli değiliz hafife alma bizi dost😂
Erhan senle olan dmnjn ilk sayfasında IBAN var hadi gönder uykumuz gelmeden yapalım işiKonuda çok tasakli adam var dost puaha
Biz dm den ne kadar konusmusuz la sayfa 200 olmus puahaErhan senle olan dmnjn ilk sayfasında IBAN var hadi gönder uykumuz gelmeden yapalım işi
Aynen ona katılmak lazım ama bülten kısıtlıBasarirsak 3-4 kişi birden şu yeni sponsorun rolling etkinliğine hücum edelim