- 455
- 121
- 43
Lose malesef
Emegine saglik dostHep beraber kazanalım dedik ama olmadı beyler kusura bakmayın artık canımız sağolsun
Eline sağlık Can sağlığı olsunHep beraber kazanalım dedik ama olmadı beyler kusura bakmayın artık canımız sağolsun
Geçmiş olsun dostumHep beraber kazanalım dedik ama olmadı beyler kusura bakmayın artık canımız sağolsun
Öylece oldu malesefİnadına da 23 te kalır şimdi
Enişte iyi dedin sitede bi 25tl param varmış 50 yatıp çekeyim23 te kaldı bu sektörde oyuncuya ekmek yok hep ufak paralar 200 ü 220 yaptın mı çekeceksin
23 te kaldı bu sektörde oyuncuya ekmek yok hep ufak paralar 200 ü 220 yaptın mı çekeceksin
Azla yetinmesini bilmek gerek neyse emeğine sağlık, çok ders çıkardım bu rolden23 te kaldı bu sektörde oyuncuya ekmek yok hep ufak paralar 200 ü 220 yaptın mı çekeceksin
Mülayim seni tanimiyorum ama güzel ilerliyorsun kasam olduğunda sana soylesem benim yerime de oynar misinHep beraber kazanalım dedik ama olmadı beyler kusura bakmayın artık canımız sağolsun
1 adım daha gitseydik kötü olmazdı bence mantıklısi buydu.Kime ne dagitacaz 5 bin le . Dağıtım kurtarmıyor 4 üncü adım mantıklı idi ama olmadiAzla yetinmesini bilmek gerek neyse emeğine sağlık, çok ders çıkardım bu rolden
20 liraya ekmek yok enişte varda susam yok üstünde23 te kaldı bu sektörde oyuncuya ekmek yok hep ufak paralar 200 ü 220 yaptın mı çekeceksin
Sen kenara çekilmedin mi payını alıpAzla yetinmesini bilmek gerek neyse emeğine sağlık, çok ders çıkardım bu rolden