- 25,209
- 11,442
- 113
Sizce 24-18 önde olan voleybol 24-26 biter mi. MK Ural cyber falan olsa anlarımda normal ligde zoru başaran lokomotif kalingrand voleybol kızların kıçına skoym
Biter sabah 73.76 olan maçda son 6 dk sayı olmadi herşey olabilirSizce 24-18 önde olan voleybol 24-26 biter mi. MK Ural cyber falan olsa anlarımda normal ligde zoru başaran lokomotif kalingrand voleybol kızların kıçına skoym
Metin şu aralar çok şanssızsın ara verSizce 24-18 önde olan voleybol 24-26 biter mi. MK Ural cyber falan olsa anlarımda normal ligde zoru başaran lokomotif kalingrand voleybol kızların kıçına skoym
Bu voleybol ama 2 seçenek var top hiç mi fileye takılmadı ev 1 tane mi sayı alamazBiter sabah 73.76 olan maçda son 6 dk sayı olmadi herşey olabilir
KoranavırusmuKoroviros seninde MK kaç atış kaçtı son dakikada
Şu maç ne oldu sen bılırsınHahahaha 36.5 üst diyorum 18-18 bitiyor
Nereden bileyimŞu maç ne oldu sen bılırsın
Keşke payını atsaydın da öyle devam etseydin, canı gitti sanki ders çıkarmış mış1 adım daha gitseydik kötü olmazdı bence mantıklısi buydu.Kime ne dagitacaz 5 bin le . Dağıtım kurtarmıyor 4 üncü adım mantıklı idi ama olmadi
Çoğunluk devam dedi ona uyduk payimi ver dese valla görsem verirdim görmedim, 😀Keşke payını atsaydın da öyle devam etseydin, canı gitti sanki ders çıkarmış mış
Az önce borç aldığım 500 TL yi 4600 yaptım sırf 5 yapıp çekeyim diye batırdım. Ders falanda çıkarmadım valla😂Çoğunluk devam dedi ona uyduk payimi ver dese valla görsem verirdim görmedim, 😀
Kumarbaz adam ders mi çıkarır 😀Az önce borç aldığım 500 TL yi 4600 yaptım sırf 5 yapıp çekeyim diye batırdım. Ders falanda çıkarmadım valla😂
Bravo ibretlikAz önce borç aldığım 500 TL yi 4600 yaptım sırf 5 yapıp çekeyim diye batırdım. Ders falanda çıkarmadım valla😂
RezaletAz önce borç aldığım 500 TL yi 4600 yaptım sırf 5 yapıp çekeyim diye batırdım. Ders falanda çıkarmadım valla😂
Ben ders çıkardım aga bugünkü dersim Real Madrid FB basket üst olurKumarbaz adam ders mi çıkarır 😀
Bende ders çıkardım bu ayda manavdan üzüm alınmamış hiç tadı yok awKeşke payını atsaydın da öyle devam etseydin, canı gitti sanki ders çıkarmış mış
5 orandan rol acsaydi daha mi iyidiBravo ibretlik
Aklıma rulete düştüğüm zamanlar geldi. 5k atıp 230k yapmıştım 4 sene önce. 250 yapayım derken 10k ya düşmüştüm. Ordan tekrar 220ye çıktım. Yine çekmeyip batırmıştım. 15dk falan hepsinin yaşanma süresiAz önce borç aldığım 500 TL yi 4600 yaptım sırf 5 yapıp çekeyim diye batırdım. Ders falanda çıkarmadım valla😂
Bende bı ara 96 bini 100 yapmak için erittim yetmedi bankadaki 20 binde gitmişti o gün bugün lanetliyimAklıma rulete düştüğüm zamanlar geldi. 5k atıp 230k yapmıştım 4 sene önce. 250 yapayım derken 10k ya düşmüştüm. Ordan tekrar 220ye çıktım. Yine çekmeyip batırmıştım. 15dk falan hepsinin yaşanma süresi