http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 1000 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,728
6,659
113
Ha yaşa kardeşim sen
Maksat eğlence sohbet dost.Yeri geliyor tek spinde 1K çeviriyoruz yeri geliyor sigara parası bulamıyoruz.Herkesi anlıyorum belki sigara parası yoktur adamın tutar yeterli der hakkıdır.Ben gitsede üzülmem eğlenceside yeterli olur.Eğer dağıtım yapılırsa benim paydan devam ederse Mülayim sevinirim.Hatta kendisiyle ortakta tam olurum kendi kasa durumuna göre takviye veririm ben.Maksat daha fazla kişi nasiplensin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,149
89,291
113
Maksat eğlence sohbet dost.Yeri geliyor tek spinde 1K çeviriyoruz yeri geliyor sigara parası bulamıyoruz.Herkesi anlıyorum belki sigara parası yoktur adamın tutar yeterli der hakkıdır.Ben gitsede üzülmem eğlenceside yeterli olur.Eğer dağıtım yapılırsa benim paydan devam ederse Mülayim sevinirim.Hatta kendisiyle ortakta tam olurum kendi kasa durumuna göre takviye veririm ben.Maksat daha fazla kişi nasiplensin
Betboxta saat başı çekim var devam etmek istemeyen yarısından kişi başı kaç düşüyorsa alsın bu işin sonu yok çünkü devam etmek isteyen etsin sonra kavga çıkar

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,728
6,659
113
Betboxta saat başı çekim var devam etmek istemeyen yarısından kişi başı kaç düşüyorsa alsın bu işin sonu yok çünkü devam etmek isteyen etsin sonra kavga çıkar
Karar sizde dostlar ben ne derseniz ses etmem.Kendine kalandan devam etmek istersen ben senle ortak olurum @Mülayim6060 kasa durumuna göre benim eksiğim çıkarsa takviyede yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...