- 5,622
- 4,485
- 113
Bazı dönemlerde hep ayni durumda oluyoruz dost günübirlik kazançlar genel full kayıpDaim olsun bizde kod kovaliyozda bos
Bazı dönemlerde hep ayni durumda oluyoruz dost günübirlik kazançlar genel full kayıpDaim olsun bizde kod kovaliyozda bos
Maksat eğlence sohbet dost.Yeri geliyor tek spinde 1K çeviriyoruz yeri geliyor sigara parası bulamıyoruz.Herkesi anlıyorum belki sigara parası yoktur adamın tutar yeterli der hakkıdır.Ben gitsede üzülmem eğlenceside yeterli olur.Eğer dağıtım yapılırsa benim paydan devam ederse Mülayim sevinirim.Hatta kendisiyle ortakta tam olurum kendi kasa durumuna göre takviye veririm ben.Maksat daha fazla kişi nasiplensinHa yaşa kardeşim sen
KalplerAt mülayim 1k dan 5 spin bir tane güzel kombo yapsa yeter bonusa girmesine gerek yok
At kanka düşünme hiöGeliyorum birazdan az işim var isterseniz birr adım daha atalım
Son ayların en formda oyuncusu maşallahHa yaşa kardeşim sen
NeUlan kimse bizi ziklemedi hayırlı işler buraya
Betboxta saat başı çekim var devam etmek istemeyen yarısından kişi başı kaç düşüyorsa alsın bu işin sonu yok çünkü devam etmek isteyen etsin sonra kavga çıkarMaksat eğlence sohbet dost.Yeri geliyor tek spinde 1K çeviriyoruz yeri geliyor sigara parası bulamıyoruz.Herkesi anlıyorum belki sigara parası yoktur adamın tutar yeterli der hakkıdır.Ben gitsede üzülmem eğlenceside yeterli olur.Eğer dağıtım yapılırsa benim paydan devam ederse Mülayim sevinirim.Hatta kendisiyle ortakta tam olurum kendi kasa durumuna göre takviye veririm ben.Maksat daha fazla kişi nasiplensin
Yarım saattir konuya yazıyorum soru soruyorum kimsede tık yok vaybe
Sor banaYarım saattir konuya yazıyorum soru soruyorum kimsede tık yok vaybe
Saol gardaşım boş ver cansınSor bana
Karar sizde dostlar ben ne derseniz ses etmem.Kendine kalandan devam etmek istersen ben senle ortak olurum @Mülayim6060 kasa durumuna göre benim eksiğim çıkarsa takviyede yapabilirimBetboxta saat başı çekim var devam etmek istemeyen yarısından kişi başı kaç düşüyorsa alsın bu işin sonu yok çünkü devam etmek isteyen etsin sonra kavga çıkar
La takma kafaya bu tür şeyleriSaol gardaşım boş ver cansın
Muronun parası olsa böyle mi olurdu murocumYarım saattir konuya yazıyorum soru soruyorum kimsede tık yok vaybe
Belli degilBir adım daha var mı şimdi noldu
Sorma enişte her şey paraymışMuronun parası olsa böyle mi olurdu murocum
Takmadım kanka zaten olur öyle şeylerLa takma kafaya bu tür şeyleri
Saf kalpli muro kardeşim benimSorma enişte her şey paraymış