- 3,230
- 6,349
- 113
Bitti.Çok manyak oynuyorlar lan her topta karşı karşıya kalıyorlar mülayim buna üst gir 😂
dost şans parası yatırım için yapılmaz zaten atılan paralar 300-500 bununda arkasını aramazsın atmazsın bir daha olur biterEnişte sitem anladığım kadarıyla tanımadıklara değil tanidiklara. Tanımadıkları engelle geç zaten ama burada aktif rol açan dağıtım yapan çok kişi var. Aldığın da oluyor. Ufak bir kazançta bir sürü dengeliyor hani bana diye herkese atsan sana kalmiyor falan
Gornik iade
Haklısın valla eniştedost şans parası yatırım için yapılmaz zaten atılan paralar 300-500 bununda arkasını aramazsın atmazsın bir daha olur biter
300 attın diye kumar krizi gelince attığı adama düşman kesilen adamların şerefini sokayım bugün 250 attı diye ilk gördüğü kuponunda yapışan adamın gotune koysunlar kesin böyle adamlarla sohbeti rica ayrıdır acil bir durum ayrıdır ama seni görüp şans parası isteyen adamdan hayır gelmez salın gitsin
4.adim devamİadeyi kaptık
Ne güzel konuştundost şans parası yatırım için yapılmaz zaten atılan paralar 300-500 bununda arkasını aramazsın atmazsın bir daha olur biter
300 attın diye kumar krizi gelince attığı adama düşman kesilen adamların şerefini sokayım bugün 250 attı diye ilk gördüğü kuponunda yapışan adamın gotune koysunlar kesin böyle adamlarla sohbeti rica ayrıdır acil bir durum ayrıdır ama seni görüp şans parası isteyen adamdan hayır gelmez salın gitsin
Olsun dost devam en azındanİadeyi kaptık
Hay ağzına saglikdost şans parası yatırım için yapılmaz zaten atılan paralar 300-500 bununda arkasını aramazsın atmazsın bir daha olur biter
Helal kardo sevdim emojisi atmayı da öğrenmişsin 🤣İadeyi kaptık
Bol şanslar dilerim 🙏Gizli sponsor a teşekkürler başarılı olursam kasayı bölüşüruz sponsor ile 🤘