- 17,758
- 5,359
- 113
Kazaninca atilan dmlerKonu ne dost
Kazaninca atilan dmlerKonu ne dost
Kanka konu biri kazanınca önüne gelenin dm atmasıKonu ne dost
He tamam cano sen geldi diye bende bakmadım sonra hiçUzatmalara gitti ama sorun yok
Geldi uzatma golleri sayilmiyor ama kupon sonuclanmadi isteHe tamam cano sen geldi diye bende bakmadım sonra hiç
Kazanınca mı 😂 dün zorla 250 lira para denklestirdim şu onlybet rolling deniyim diye ilk kuponu attım. Toplam 7 dm geldi. Hadi 2 kişi dost alışverişimiz olan insanlar da 5 kişi daha önce hiç sohbetim bile olmayan kişiler komedi vallahi 😂Kanka konu biri kazanınca önüne gelenin dm atması
Bol şanslar dostumGizli sponsor a teşekkürler başarılı olursam kasayı bölüşüruz sponsor ile 🤘
Kazanmadan atan da var yaniKazanınca mı 😂 dün zorla 250 lira para denklestirdim şu onlybet rolling deniyim diye ilk kuponu attım. Toplam 7 dm geldi. Hadi 2 kişi dost alışverişimiz olan insanlar da 5 kişi daha önce hiç sohbetim bile olmayan kişiler komedi vallahi 😂
2 roll yaptım hiç tanımadığım adamlar dm attı. 1 haftadır roll yapmıyorum o yüzden. Başlarım yine ama artık cevap vermiyorum dm lere direk bildiriyorumKazaninca atilan dmler
Millet perişan buro baskan ben artık kimseyi kinamiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunKanka konu biri kazanınca önüne gelenin dm atması
Bu kumar bizi bitirdi her anlamdaMillet perişan buro baskan ben artık kimseyi kinamiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kral orası öyle de. 250 vereyim 2 kişiye diyorum. Adam sadece bana 500 ver diye dm atıyor. Bu kadarı da ayıp değil midirMillet perişan buro baskan ben artık kimseyi kinamiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Oda tam bir yamyammış aqKral orası öyle de. 250 vereyim 2 kişiye diyorum. Adam sadece bana 500 ver diye dm atıyor. Bu kadarı da ayıp değil midir
Kral artık bazı eşikler aşıldı, bu noktadan sonra hiçbir şeye şaşırmamak lazımKral orası öyle de. 250 vereyim 2 kişiye diyorum. Adam sadece bana 500 ver diye dm atıyor. Bu kadarı da ayıp değil midir
Bol şans
Buz hokeyi olsun daha iyi 😂@Mülayim6060 basket çeyrek alt geliyo gibi sanki dost