E tamam noldu yani para varsa huzur sağlık herşey varFarklı şeyler var sadece maddi sıkıntı değil benim param pulum var annemde duruyor kumarda piç etmemek için almıyorum sadece kadın bu borç olaylarını bilmiyor yoksa faizdeki paranın 3 aylık getirisi bile benim borçları sıfırlar
Aynen öyleE tamam noldu yani para varsa huzur sağlık herşey var
Ee peki derdin ney sole bizde bilelim bari neden intihar etmek istiyorsun sebep nedirFarklı şeyler var sadece maddi sıkıntı değil benim param pulum var annemde duruyor kumarda piç etmemek için almıyorum sadece kadın bu borç olaylarını bilmiyor yoksa faizdeki paranın 3 aylık getirisi bile benim borçları sıfırlar
saçmalama mk sende birader yaBen intihar edecektim hala o moddayım kafayı toparlamaya çalışıyorum 2-3 güne bir şeyler beceremez isem bay bay 👋
Geber🤣🤣2. Gün bitti uykusuz yine beyin mcıklaması geçiriyorum
Çünkü ben bir malım aq ne diyim açık hesap sebebleri yazsam kitap olur buradaEe peki derdin ney sole bizde bilelim bari neden intihar etmek istiyorsun sebep nedir
2 sebep vardır bir kadın 2 para bunun dışında intihar etmez insanoglu2. Gün bitti uykusuz yine beyin mcıklaması geçiriyorum
Başka yok zaten2 sebep vardır bir kadın 2 para bunun dışında intihar etmez insanoglu
Çek 5k hesaptan git bi masaja tavernaya kendine gelirsin kuponların da tutar o zaman 3 posta atSen yine sen siktir git hayatımdan amq psikolojimi bozuyorsun pis beygirci amq
Hahaha bu iyiydi sksmmdmdÇek 5k hesaptan git bi masaja tavernaya kendine gelirsin kuponların da tutar o zaman 3 posta at
Var var olmaz olurmu ama bu devrin insanları sadece para ve kadın için intihar ederBaşka yok zaten
Bu devir öyleVar var olmaz olurmu ama bu devrin insanları sadece para ve kadın için intihar eder
Valla diyorum olmuyor 1 aydır tık yoktu bi vurdum rahatladım 40 k çektimHahaha bu iyiydi sksmmdmd
Aslan kadar aslanValla diyorum olmuyor 1 aydır tık yoktu bi vurdum rahatladım 40 k çektim
Nba sistemli ya maçların hepsinde 2 periyot alt 2 periyot üst oluyor. İlk per üst olursa 2 İnci per in üst olma ihtimali yüzde 10 sistemi kurmuşlar işletiyorladIndiana cavs okc memphis ust oluyor orlando gibi kaç takim var o maclar alt oluyor dost
Gecen sene 1000 tane maca baktım 1 per ust 2 per alt 3 per ust 4 per alt şeklinde gidiyor çoğunluklanNba sistemli ya maçların hepsinde 2 periyot alt 2 periyot üst oluyor. İlk per üst olursa 2 İnci per in üst olma ihtimali yüzde 10 sistemi kurmuşlar işletiyorlad
Sen gel Ankara'ya ben seni bir pavyona götüreyim vazgeçersinBen intihar edecektim hala o moddayım kafayı toparlamaya çalışıyorum 2-3 güne bir şeyler beceremez isem bay bay 👋
Aynen istatistik yalan söylemez. İlk per üst gördüysen ikinci perde altı yapıştıracan. Diğer liglerde de aynısı. İkinci per as oyuncular dinleniyor ilk 5 dkGecen sene 1000 tane maca baktım 1 per ust 2 per alt 3 per ust 4 per alt şeklinde gidiyor çoğunluklan
Konuşmayla dudak aşınmaz ıslaklık lazım sıcaklık lazım 🤣🤣Sen gel Ankara'ya ben seni bir pavyona götüreyim vazgeçersin