- 43,624
- 12,177
- 113
Ben gelim beni göturSen gel Ankara'ya ben seni bir pavyona götüreyim vazgeçersin
Ben gelim beni göturSen gel Ankara'ya ben seni bir pavyona götüreyim vazgeçersin
Gelirim kanka ama yeni işe girdik bu ara çıkamam Trakya’danSen gel Ankara'ya ben seni bir pavyona götüreyim vazgeçersin
Rollerı kım takıp etcek otur oturdufun yereBen gelim beni götur
Gel dost gel sende gel hep beraber gidek ne AMK karılara bakar bı büyük içerizKonuşmayla dudak aşınmaz ıslaklık lazım sıcaklık lazım 🤣🤣
Ben gecen seneden beri nba de her türlü analizi yapıyorum bu sene ona göre oynucam artik nba sistemini bilirse insan paraya para demeyiz benceAynen istatistik yalan söylemez. İlk per üst gördüysen ikinci perde altı yapıştıracan. Diğer liglerde de aynısı. İkinci per as oyuncular dinleniyor ilk 5 dk
Sensiz olur mu Sinan sende gelBen gelim beni götur
Bol şans gelsinnn5 İnci adım tüm kasa bu maç da gelmezse yatalım uyuyalim
1.65 orandan aldım ben maç öncesi
Hadi ins5 İnci adım tüm kasa bu maç da gelmezse yatalım uyuyalim
bol şans5 İnci adım tüm kasa bu maç da gelmezse yatalım uyuyalim
Ya gidecen verecen bi 50 bin napacan bakıp içmeye 50ye ben sana 5 tane lüx Rus bulayım hayatın şenlenir kesip atarsın zirvesine vurdum başkası gelmez diye 🤣🤣Gel dost gel sende gel hep beraber gidek ne AMK karılara bakar bı büyük içeriz
Bol şanslar5 İnci adım tüm kasa bu maç da gelmezse yatalım uyuyalim
Hayırlı olsun kardeşim bu hayatta hicbirsey candan sağlıktan öte değil aklını öyle kötü şeylerle bulandırma. Geçmeyen geride kalmayan hicbirsey yokturGelirim kanka ama yeni işe girdik bu ara çıkamam Trakya’dan
Bolsans reıs5 İnci adım tüm kasa bu maç da gelmezse yatalım uyuyalim
Bol bol şanslar dost5 İnci adım tüm kasa bu maç da gelmezse yatalım uyuyalim
Roll sahıbıKonuda cunup varsa acil yıkanıp gelsin