- 14,547
- 26,685
- 113
Alt üst açmıyor ki bu site tam sıkıntı bakma öyle alalım dedik iş olsunAzmış ya nba de tam üstlük mac vardi her per ust olacak mac valla
Alt üst açmıyor ki bu site tam sıkıntı bakma öyle alalım dedik iş olsunAzmış ya nba de tam üstlük mac vardi her per ust olacak mac valla
Doğru diyon kanka ortalık or.sp kaynıyorNerde çokluk orda boklluk dost
Valla was maci saat 3 te başlıyor dost o maçın her peri ust olurdu tam kasa maci1000 1000 de vurulur da çevrimi 15k altına indirse güzel bir kasayla
O mesaj bilerek atıldı dağıtım yok hedefe ulaşmak zor😀Bence mülayimin konuya girişte ki ilk mesajı yordu milleti 🤣
Çevrim 72 enişte kasayı sen hesap edersin şimdi 😀Yav burda spor 8 kat değilmiydi mülayim sen 3 e 3 almadın mı 48k yapmıyor mu 12 kat mı yaptılar sporu slot zaten 20kat
Yerim şimdi mülayimi dedi 72k çevrim bekleyecek olsak gider çalışırız 🤣🤣Bence mülayimin konuya girişte ki ilk mesajı yordu milleti 🤣
Hemen alalım kagıt kalemi mülayim dostların hesap kitabı yapmak bizim işimizÇevrim 72 enişte kasayı sen hesap edersin şimdi 😀
Ee alt ust te olmuyorsa büyük sıkıntı dost nasil bitecek ki bu cevrimAlt üst açmıyor ki bu site tam sıkıntı bakma öyle alalım dedik iş olsun
İnşallah ulaşırsın dost baya emek harcanacak bişey aq mesela ben futbolun 3.5 üstünden yatmistim şimdiyeO mesaj bilerek atıldı dağıtım yok hedefe ulaşmak zor😀
HahahahahahahaahahahahhaYerim şimdi mülayimi dedi 72k çevrim bekleyecek olsak gider çalışırız 🤣🤣
Herkes yolunda a.ş olmus dost ama bizde güzel ders aldık ama bu saatten sonra kimin ne olduğunu anladık sukur buda bize yeterDoğru diyon kanka ortalık or.sp kaynıyor
Geçen ay 60 k çekmiştim bu bonusdan aynı bu saatlerde başlayıp sabah ezanina çekimi yapmıştık @Enişte bilir 😀Ee alt ust te olmuyorsa büyük sıkıntı dost nasil bitecek ki bu cevrim
Aynen ben ama sabaha karşı gördüm onu çekimi yapmıştın erken yatmıştım o gün depresyondayım diyeGeçen ay 60 k çekmiştim bu bonusdan aynı bu saatlerde başlayıp sabah ezanina çekimi yapmıştık @Enişte bilir 😀
Eniste yoktu konuda ben sen bide marley vardi eniste yoktu puahha çabuk unuttun biziGeçen ay 60 k çekmiştim bu bonusdan aynı bu saatlerde başlayıp sabah ezanina çekimi yapmıştık @Enişte bilir 😀
Herkes yolunda as değil herkes kahpe olmuş daha doğruHerkes yolunda a.ş olmus dost ama bizde güzel ders aldık ama bu saatten sonra kimin ne olduğunu anladık sukur buda bize yeter
Banım yeni kalktı fazla derine inmek istemedim dost puahaHerkes yolunda as değil herkes kahpe olmuş daha doğru
Çözmediniz hemiHerkes yolunda as değil herkes kahpe olmuş daha doğru
İptal etti freekick e çevirdiPenaltı verdi fortaleza ya