- 32,015
- 32,455
- 113
Bolsans ins hedefine ulasirsin dost sansin bol olsun hayırlı gecelerAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Bolsans ins hedefine ulasirsin dost sansin bol olsun hayırlı gecelerAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Geçen arazi, dava muhabbeti yaptık ya. Değer biçmişler. 500m+ diyolar. Ama süreç ne kadar sürer belli değil. Milyonerim ama değilimBu işler böyle yapacak bir şey yok
Bakacaz önümüzdeki saatlerde 😀Yaz bakalım mülayim yalandan bu kupon gelirse çevrim biter 35k çekeriz diye millet çıkacak mı piyasaya
Eyvallah dostumBolsans ins hedefine ulasirsin dost sansin bol olsun hayırlı geceler
Benim futbol maçları hep böyle nedense3-1 oldu 90+7 de gelde sövme yani şimdi
3.5 üst gir 3dk uzatırdı baht yok şans yok anasını avradını ya3-1 oldu 90+7 de gelde sövme yani şimdi
İptal etti3.5 üst gir 3dk uzatırdı baht yok şans yok anasını avradını ya
Ne ağladım aq yaİptal etti
3.0 bitik ama kayıp gözüküyor düzelir herhaldeİyi bari mülayim iptal etti betco 3-0 a döndürdü ama bakalım diğer yerlere
Var a gitti offside yazdı iptal oldu umarım uğraştırmaz3.0 bitik ama kayıp gözüküyor düzelir herhalde
Bana bi ara bets10da oldu. Jokic td oynamıştım. 30 12 9 bitti. Kayıp. 2 gün sonra ribaundun birini jokice eklemişler. Haberim yoktu. Girdim baktım hesapta para var. Bu da böyle bi anımdır3.0 bitik ama kayıp gözüküyor düzelir herhalde
Onlar hiç belli olmuyor her an herşey olabilir de basketbol kötü gidiyor zatenBu Amerikan futbolu 2.5 dk boş geçti ama baremler değişmedi bunda farklı bir sinema var heralde