- 16,188
- 5,984
- 113
Bol sansAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Bol sansAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Eyvallah OsmanBol sans
Buna da bol şansBu da 2 olsun
vay osimenim vayMülayimin rollü bana bunu hatırlattı
Havale enişte, ben sanal cüzdanları da kullandım ama 16 yıldır havaleyi de kullanıyorum henüz sıkıntı görmedim umarım görmeyizPapel aktif mi mülayim havale mi yatırıp çekiyorsun
Bol şansAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
3 devre o zor gibi birazFutbol geldi gibi de Amerikan futbolu nasıl oluyor bilmiyoruz
Eyvallah dostum@Mülayim6060 bol şans 👋
Yaz bakalım mülayim yalandan bu kupon gelirse çevrim biter 35k çekeriz diye millet çıkacak mı piyasaya3 devre o zor gibi biraz
Şu son 5 10 dk gol olmasın diye beklemek ne kötü yav. Gol olsun diye de beklemek ayrı kötü deFutbol da 3 oldu da süre az
Erken golden iyidirŞu son 5 10 dk gol olmasın diye beklemek ne kötü yav. Gol olsun diye de beklemek ayrı kötü de
Millet 30 40k kazandı bugün. Ben yine 300ü 500 yapamadım. Taşı toprağı s*kesim var enişteErken golden iyidir
Bu işler böyle yapacak bir şey yokMillet 30 40k kazandı bugün. Ben yine 300ü 500 yapamadım. Taşı toprağı s*kesim var enişte