- 14,543
- 26,671
- 113
Amaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Bol şans mülayim senin canın sağolsunAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Dost dedıgın kardes dedigın boyle olmalıBol sans yeter ki başar dostum seninleyus
Bol şans diliyorum Enes abiAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Bol şans kardo iyi geceler 👏Amaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Bol şans dostAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Bol şans dost. Hep dağıtım olmaz. Hele bi çevirAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Sabah 5-6 yı bulur bu mülayim ilk kupon mühim zaten gelmezse kasa kalmıyorBu tarz kuponlar ile bitirecez bakalım
bol şansAmaç tümbet katlanan pazartesi bonusunu cevirmek, bu kez dağıtım yapmaya bilirim takip eden ona göre takip etsin. Toplam 72 k çevrim var 3k ata ata gidecem
Bakacaz enişte belki sıkılırsam yarıda keseriz bu kez de böyle olsun 😀Sabah 5-6 yı bulur bu mülayim ilk kupon mühim zaten gelmezse kasa kalmıyor
İşte adamBol sans yeter ki başar dostum seninleyus
Sıkılırsan alırsın 3000 lik dede tümbetin slotları 5000x ten aşağı ödemezBakacaz enişte belki sıkılırsam yarıda keseriz bu kez de böyle olsun 😀
Öyle yapacam😀Sıkılırsan alırsın 3000 lik dede tümbetin slotları 5000x ten aşağı ödemez
İyi geceler dostum nereyeBol şans kardo iyi geceler 👏
Köydeyim kardo malum durum. Gelen giden oluyor. Yarın dönüyorum buralarda oluruz bugünlük uykuya. Geçendeki gibi 50+ k olur umarımİyi geceler dostum nereye
İnşallahKöydeyim kardo malum durum. Gelen giden oluyor. Yarın dönüyorum buralarda oluruz bugünlük uykuya. Geçendeki gibi 50+ k olur umarım