100 lira bulursam atacam dost soz ama 100k beklerim karsiligindaAt bakalım dost yüz liramizi ilk kupondan yatalım yedi aydır öpüyor siteler bir düştük kalkamadık
100 lira bulursam atacam dost soz ama 100k beklerim karsiligindaAt bakalım dost yüz liramizi ilk kupondan yatalım yedi aydır öpüyor siteler bir düştük kalkamadık
Sagolasın bi kebab yecez bombaci mulayimBeşiktaş lugoj sully
Kendi yazmış orasını benım yazdığım farklıÇok guzel liste @Enişte bizden sonra geldin kaptin binligi hade iiisin
Benim ödülümü sen at eniştecimKendi yazmış orasını benım yazdığım farklı
Diğer liste buBeşiktaş lugoj sully siyahgece valenciennes bu sekilde tamam
Bu arkadaşla Beşiktaş'a payfix atsınlarDiğer liste bu
Bu arkadaşlar marleye payfix atsinlarMarley abuzer enişte Fatihterim nashnash ilk 5 kişi bu arkadaşlar
Kazancın için tebrikler kazananlara afiyet olsun bu etkinlik için teşekkürlerBu arkadaşlar marleye payfix atsinlar
Tebrikler dost helal olsun vala büyük bir azim ne oynadın böyleBugun 100 tl ile başlayan yolculuk 60 bin tl ile sonuçlandı.Cekimim gelirse konu altindan 10 kişiye ödül gonderecegim ama ödüller kazandığında burada paylaşmayi seven arkadaşlar a gönderilecek.
Bende marleye atım dost diğeri benm muhatabım değilBu arkadaşlar marleye payfix atsinlar
Yayayi yedik bizim kebab hayal oldu 🤣Bende marleye atım dost diğeri sahtekar
Para dinlenip abi çektiği adamı para için satan bir karakters.. kendisiYayayi yedik bizim kebab hayal oldu 🤣
Kesene bereketÖdüller gönderildi konu kapatılabilir.herkeze bol şanslar
Kesene bereket broÖdüller gönderildi konu kapatılabilir.herkeze bol şanslar
Tebriklar kralBugun 100 tl ile başlayan yolculuk 60 bin tl ile sonuçlandı.Cekimim gelirse konu altindan 10 kişiye ödül gonderecegim ama ödüller kazandığında burada paylaşmayi seven arkadaşlar a gönderilecek.