Kokuyu nasil da aliyor aq 🤣Kıçı kırık bombanın bile saati var bunca yıllık mülayimde bir saat alır kendine
Kokuyu nasil da aliyor aq 🤣Kıçı kırık bombanın bile saati var bunca yıllık mülayimde bir saat alır kendine
@Enişte yapar dost tamamTamam biri sensin ikinciyi de bulalim
Bende yardımcı olabilirim istersenTamam biri sensin ikinciyi de bulalim
Okeyİki kişi bul ben talibim 5 er kişiye dağıtalım
İte çakala yem etmeyelim dost sektör nankör alıp kaçan çok oluyor bizim referansımız sağlamKokuyu nasil da aliyor aq 🤣
Bencede enişte yapar@Enişte yapar dost tamam
Tamam olurBende yardımcı olabilirim istersen
Eniştecim saygılar@Enişte yapar dost tamam
Destek olurum dost referanslarim iyidir forumdaTamam biri sensin ikinciyi de bulalim
Tebrikler kralBugun 100 tl ile başlayan yolculuk 60 bin tl ile sonuçlandı.Cekimim gelirse konu altindan 10 kişiye ödül gonderecegim ama ödüller kazandığında burada paylaşmayi seven arkadaşlar a gönderilecek.
Bana saygı yokmu laEniştecim saygılar
Forumda gözü kapalı verecegim tek insansın enişte biliyonİte çakala yem etmeyelim dost sektör nankör alıp kaçan çok oluyor bizim referansımız sağlam
Herkes öyle diyor ama isteyince herkes yok çekiyor dost 🤣 şaka şaka kimseden bir şey istediğimiz yok sinyal yakıyoruz sadece o kadarForumda gözü kapalı verecegim tek insansın enişte biliyon
Seninle dağıtım benim için büyük şeref dost@Marley15 gel bakalım dost seninle dağıtım yapalım![]()
Sen şurada kazanınca dağıtım yapmayi seven bi 10 kişi cikarabilir misin. Kazanınca arkasına bile bakmayan adamlar olmasin sen bi 10 kişi cikariver buradan yaz zahmet olmaz ise sana . Olur muİte çakala yem etmeyelim dost sektör nankör alıp kaçan çok oluyor bizim referansımız sağlam
@Enişte yabancıya gitmedi dost ha sen ha benHerkes öyle diyor ama isteyince herkes yok çekiyor dost 🤣 şaka şaka kimseden bir şey istediğimiz yok sinyal yakıyoruz sadece o kadar
Size de saygılar efendimBana saygı yokmu la![]()
Tebrikler dostum umarım dogru kişilere giderBugun 100 tl ile başlayan yolculuk 60 bin tl ile sonuçlandı.Cekimim gelirse konu altindan 10 kişiye ödül gonderecegim ama ödüller kazandığında burada paylaşmayi seven arkadaşlar a gönderilecek.
tebrikler tekrardanSen şurada kazanınca dağıtım yapmayi seven bi 10 kişi cikarabilir misin. Kazanınca arkasına bile bakmayan adamlar olmasin sen bi 10 kişi cikariver buradan yaz zahmet olmaz ise