Herkesin içinde benim olmam sasirtici 🤣Herkes öyle diyor ama isteyince herkes yok çekiyor dost 🤣 şaka şaka kimseden bir şey istediğimiz yok sinyal yakıyoruz sadece o kadar
Bu mesajdan öncesini yazalım dm den 10 dan fazla vardır sen eler gönderirsinSen şurada kazanınca dağıtım yapmayi seven bi 10 kişi cikarabilir misin. Kazanınca arkasına bile bakmayan adamlar olmasin sen bi 10 kişi cikariver buradan yaz zahmet olmaz ise sana . Olur mu
Kesene bereket dostBugun 100 tl ile başlayan yolculuk 60 bin tl ile sonuçlandı.Cekimim gelirse konu altindan 10 kişiye ödül gonderecegim ama ödüller kazandığında burada paylaşmayi seven arkadaşlar a gönderilecek.
Beyler sakin olun gidin tartismanizi özelden yapınDefol git lan forumdan isin gucun milleti kışkırtmak
Tebrikler bi tuvalet yaptir kralBugun 100 tl ile başlayan yolculuk 60 bin tl ile sonuçlandı.Cekimim gelirse konu altindan 10 kişiye ödül gonderecegim ama ödüller kazandığında burada paylaşmayi seven arkadaşlar a gönderilecek.
Pempe odamı var forumdaDost yapmayın böyle lütfen sende eskilerdesin al ifade odasına arkadasimizi orada halledin lutfen
Dost 100 lira vereyim 223k yaparsan 123ksi seninTebrikler ikiyüzü yirmiüç bin yapıp bir gecede sıfırlamıştık şans geldimi geliyor
Tmm ben halledecegim dur sen kufue etme4. Kez etiket attım adminlere rapor attım umursamıyolar başka önerin varsa alayım
6.da beni al be knk roll yapayim gruptaMarley abuzer enişte Fatihterim nashnash ilk 5 kişi bu arkadaşlar
At bakalım dost yüz liramizi ilk kupondan yatalım yedi aydır öpüyor siteler bir düştük kalkamadıkDost 100 lira vereyim 223k yaparsan 123ksi senin
Çok guzel liste @Enişte bizden sonra geldin kaptin binligi hade iiisinMarley abuzer enişte Fatihterim nashnash ilk 5 kişi bu arkadaşlar