- 71,039
- 13,724
- 113
Yananda yazmadı burayaHâlâ seçiyorlar bence sinan köydeym yazmştı net çekmiyor da olabilir dm si yanan olmadığına göre nasip kısmet artık
Yananda yazmadı burayaHâlâ seçiyorlar bence sinan köydeym yazmştı net çekmiyor da olabilir dm si yanan olmadığına göre nasip kısmet artık
Kime giderse bol şans herkese roll sahibinin de şansı daim olsun dost ne diyelim 🙏Yananda yazmadı buraya
Kalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari içinYananda yazmadı buraya
Dostum papel varmı sendeMetin bile kayboldu kesin grupta
Kesene bereket REİSKalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
Allah daha çok versin kardeşim bol şanslarKalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
E gecen sen acma dedin ihtiyax varsa diye.Kalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
Eyv dostKalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
Kesene bereketKalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
Yok valla sadece iban varDostum papel varmı sende
Kesene bereket dostum kazancın bol olsunDostum papel varmı sende
Kim o kalanlar pekiKalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
İş bize kalırsa Allah a kalmış demektirSakin olun illa biri roll basarir herkes alır
Kesene bereket knk 🙏 ödül ugrarmi bize bugün bilmiyorum dostDostum papel varmı sende