- 18,428
- 5,575
- 113
Ifsalancak kisiler degildir dostİfşala onları
Ifsalancak kisiler degildir dostİfşala onları
Tamam o zaman atma onlara oldu bitti mülayimDM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
Laftan anlamıyorlar knki vllaDM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
İfşa et kanka bizde görelim nolurDM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
Dost yönetime bildir sende çünkü artık millet bunu hak ediyorDM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
He yabancı o zamanIfsalancak kisiler degildir dost
Kizma.müalimim sertDM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
kim onlarDM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
Sen at hadi bombaci dost 😆DM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
Şu profil resmine kendini koyda millet adam görsünParam yok adamlıgımız var
valla doğru eniştekumarbazın önünde para gösterirsen öyle olur sen yapsana gizliden şeklini
@AllanSaintMaximin bak bu yazmjsKizma.müalimim sert
Isimleri tek tek yazarsin aliruz grup dm sine grup yaparikDM ATAN ŞANSINI KAYBEDİYOR DİYORUM YAZANLAR VAR YAW HALEN.😐😡
Kupon kaybetseydi kimse olmazdı burdakumarbazın önünde para gösterirsen öyle olur sen yapsana gizliden şeklini
Şuan banlarlar takır takır herkes dikkatli olsun ben anlarım dostların halindenDost yönetime bildir sende çünkü artık millet bunu hak ediyor
Ben yazanları az çok tahmin edebiliyorum zaten@AllanSaintMaximin bak bu yazmjs
Acaba@AllanSaintMaximin bak bu yazmjs
Valla dost bir tek sen metinin hakkından geliyorsun biz bas edemiyoruz maalesefŞu profil resmine kendini koyda millet adam görsün