- 28,166
- 27,390
- 113
Ben 3 defa bildirdim para etmedi dostMetini yönetime bildirirmisin çok mesaj yazıyor konuya @Mülayim6060
Ben 3 defa bildirdim para etmedi dostMetini yönetime bildirirmisin çok mesaj yazıyor konuya @Mülayim6060
Ulan sakasına tc yazdık ananoım sıkat etmısler puahahMetini yönetime bildirirmisin çok mesaj yazıyor konuya @Mülayim6060
Bol şans diliyorumMaçın sonucu lazim 10 kişi 500 yapacam kupon tutar ve yansirsa. Konu içinden de olur dışındanda
Maç 16.30 da başladı ve bitti sonuç yok
Ne çok maç varmış knk Tebrikler vallahi helal olsun sana knk 🙏Kupon buydu
Ins gorursun o paraları görmek için saglam oynamak lazım 1 2k olmaz zaten 20k kasan olması lazimHelal olsun dedim dost yakin zamanda da gormedim![]()
1.2 olsa illaki bı yerden yatarIns gorursun o paraları görmek için saglam oynamak lazım 1 2k olmaz zaten 20k kasan olması lazim
OlurYine diyorum dm atan şansını kaybeder ulaşacaklarıma ulaşacam @sinansrml63 dediklerime dm oluştur toplu olarak
O bu aralar cok zor dostIns gorursun o paraları görmek için saglam oynamak lazım 1 2k olmaz zaten 20k kasan olması lazim
Aynen ole dost1.2 olsa illaki bı yerden yatar
Atmayiz dostYine diyorum dm atan şansını kaybeder ulaşacaklarıma ulaşacam @sinansrml63 dediklerime dm oluştur toplu olarak
Tebrikler kalbin temiz 👏👏Dm den kimse msj atmasın
Atanlar hakkını kaybeder
Ben ulaşacaklarıma ulaşacam
Çekim 10 saniyede geldi
En güzeliYine diyorum dm atan şansını kaybeder ulaşacaklarıma ulaşacam @sinansrml63 dediklerime dm oluştur toplu olarak
Sapladik demek yine ortak oleyyMaçın sonucu lazim 10 kişi 500 yapacam kupon tutar ve yansirsa. Konu içinden de olur dışındanda
Maç 16.30 da başladı ve bitti sonuç yok
Metin dm attı mı ben bir tek onu merak ediyorumYine diyorum dm atan şansını kaybeder ulaşacaklarıma ulaşacam @sinansrml63 dediklerime dm oluştur toplu olarak
Boşa da bekleme roll veya aktif etkinlik yapmayana vermiyorHiç ödül almadim reis inşallah bi kısmet olur @Mülayim6060