- 1,610
- 588
- 113
Basket sefiriEyvallah
Basket sefiriEyvallah
Eline sağlık knka@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
kimseyi kayırmadan takipteki dostlar budur gönül koymasın kimse ben haksızlık etmem..
Eline sağlık kral@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
kimseyi kayırmadan takipteki dostlar budur gönül koymasın kimse ben haksızlık etmem..
eline sağlık@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
Eline sağlık kral@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
Eyvallah@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
Başkan yanlışın var sürekli takipteydim@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
Tamam liste bu , buraya @murobaşkan ı da ekleyelim ekstra dan 2.3 kişiye özelden ulaşacağım zaten@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
tamamdır vp ulaşırım ona ben 🖖Tamam liste bu , buraya @murobaşkan ı da ekleyelim ekstra dan 2.3 kişiye özelden ulaşacağım zaten
Olur bol şans@Pikaçuu
@Aktas25
@ahmetc10
@KaRaa
@osmanarslan72
@halil889*
@masoud26
@mossione
@Mülayim6060
Eywallah @Mülayim6060 sürekli takipteyim listede olan adamlar yalansa yalan desinTamam liste bu , buraya @murobaşkan ı da ekleyelim ekstra dan 2.3 kişiye özelden ulaşacağım zaten
Dağıtım yapar mısın sentamamdır vp ulaşırım ona ben 🖖
Eyvallah reis saolTamam liste bu , buraya @murobaşkan ı da ekleyelim ekstra dan 2.3 kişiye özelden ulaşacağım zaten
kardo bizede ulas sana zahmet kesene bereketTamam liste bu , buraya @murobaşkan ı da ekleyelim ekstra dan 2.3 kişiye özelden ulaşacağım zaten
Brocan seni severim kusura bakma 43 sayfa gezdim gel git yapanı eklemedi. Mülom ekle derse sana da gönderim sağlarızBaşkan yanlışın var sürekli takipteydim
Ama rol açın listedekilerOlur bol şans
rol yaparız sponsorlugunda sans gelir belki bizedeTamam liste bu , buraya @murobaşkan ı da ekleyelim ekstra dan 2.3 kişiye özelden ulaşacağım zaten