- 22,867
- 11,865
- 113
Ne zaman açmadık ki hahahahahaAma
Ama rol açın listedekiler
Ne zaman açmadık ki hahahahahaAma
Kankam maçı sürekli seyrediyodumBrocan seni severim kusura bakma 43 sayfa gezdim gel git yapanı eklemedi. Mülom ekle derse sana da gönderim sağlarız
Tebrikler knkAma
Ele avuca 2kuruş geçince konu başlığı belliNe zaman açmadık ki hahahahaha
mecburi mi bro roll benim başka ihtiyaç vardı zorunlu dersen sıkıntı yok açarızAma
Şu şöyle kardeşimden bile 3 yaş küçük kardeşler gelip kankam yazıyor ya burnunu kırasım geliyor yanlış anlama da insan bir profilime bakar be dostum neyse 🤣👋👋Kankam maçı sürekli seyrediyodum
Tabi kralAma
Şeriatın kestiği parmak acımaz hayırlısı cano @Mülayim6060 kesene bereket @fearjr1992 emeğine sağlık listedekilere bol şansBrocan seni severim kusura bakma 43 sayfa gezdim gel git yapanı eklemedi. Mülom ekle derse sana da gönderim sağlarız
1.2 adım rol aç kazanırsın ihtiyacın daha rahat görürsün 😀mecburi mi bro roll benim başka ihtiyaç vardı zorunlu dersen sıkıntı yok açarız
@RamizAmca dostu da benden inisiyatif alıp ekledik Enes’im müsade var mıdır ?Sayı çok zaten atacağım miktar çok değil 300 özelden de ulaşacaklarım var birşey kalmaz
Aramızda 2 yaş var dost 😂Şu şöyle kardeşimden bile 3 yaş küçük kardeşler gelip kankam yazıyor ya burnunu kırasım geliyor yanlış anlama da insan bir profilime bakar be dostum neyse 🤣👋👋
bekliyoruz kardo acarız rol belki sansın bizede gelirSayı çok zaten atacağım miktar çok değil 300 özelden de ulaşacaklarım var birşey kalmaz
26 yazıyor yanlış mı kaydettin profilini ??Aramızda 2 yaş var dost 😂
sağol bro roll uğraşamam dışarı cıkıcam şimdi işlerim var başka bir arkadaş alsın yapsın ozaman sağolasın1.2 adım rol aç kazanırsın ihtiyacın daha rahat görürsün 😀
Eywallah cann@RamizAmca dostu da benden inisiyatif alıp ekledik Enes’im müsade var mıdır ?
Rol acacaksa olur@RamizAmca dostu da benden inisiyatif alıp ekledik Enes’im müsade var mıdır ?