- 11,555
- 16,263
- 113
Dünden ödül alamayan Aktaş ı da ekleyelimBakıyorum kanka rahatta kal
Dünden ödül alamayan Aktaş ı da ekleyelimBakıyorum kanka rahatta kal
Hani nerde kupon hahahahahahŞu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz
Gördüm onu kanka problem yok ayarlıyorum liste miktarı ona göre belirleriz bi 5 dk müsadeDünden ödül alamayan Aktaş ı da ekleyelim
Hemen kralŞu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz
At kuponu buraya dostlar hallederŞu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz
Eyv dost zaten ben yinede takipteydimDünden ödül alamayan Aktaş ı da ekleyelim
Hangisi kral söyle hemenŞu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz
Aynen dünden tek o kaldıDünden ödül alamayan Aktaş ı da ekleyelim
Tebrikler enesimBi rollingimiz daha başarıya ulaştı @KANSIZ sponsorluklarında boşumuz yok kendisine teşekkürler
Baştan sona takip edenlerin listesini çıkarabilir miyiz
Kesene bereket dostt 🙏Afiyet olsun dost
Bol şans futbol uzmanlık alanım dışı 😀Şu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz
Senın için 1 paket sigara bitirdim maçı izliyodum sinerji veriyodum😂😂Dünden ödül alamayan Aktaş ı da ekleyelim
Helal dostBi rollingimiz daha başarıya ulaştı @KANSIZ sponsorluklarında boşumuz yok kendisine teşekkürler
Baştan sona takip edenlerin listesini çıkarabilir miyiz
ziya kardeş sanada bol şans dileyelim.Şu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz
Hangi Mac knkŞu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz
EyvallahTebrikler enesim
Bol şans sigaram olsaydı izlerdim takip ederdim buda benim totem 😂Şu benim kuponada bı el artırın getirin yav hep siz kazaniyonuz