- 2,812
- 1,203
- 113
Bol şans kral son 3 dal sigaram kaldi saklıyorumSon adım
Bol şans kral son 3 dal sigaram kaldi saklıyorumSon adım
Bol sansssSon adım
bol şansSon adım
RastgeleSon adım
bol şan mülayimSon adım
Hepimiz zaten ya kayip bonusu veya bonus diye oynuyordukta ama her gün sikinti çıkmaya başladı bu ara daha sağlam altyapilara yönelsek bizim için daha iyi olurBen bonus alıyorum yoksa betcoda oynamam yüzde 50 yüzde 100 freebet
Yok atmicamAkşam atarsın yine hahahahaha
Getiricez ama site değiş kralSon adım
Erhan rollün var mıYok atmicam
Zamanında benim rollerde bana da çok etiket atardın severdin eskiden beni puahah simdi varsa yoksa Ahmet@Mülayim6060 Karadağ 3. Per 48 atar diye düşünüyorum umarım ters olur (totem) ahahahaah 🤣🤣
HahahahahZamanında benim rollerde bana da çok etiket atardın severdin eskiden beni puahah simdi varsa yoksa Ahmet
Olur da akşam olur belki dostErhan rollün var mı
Kesinlikle öyleHepimiz zaten ya kayip bonusu veya bonus diye oynuyordukta ama her gün sikinti çıkmaya başladı bu ara daha sağlam altyapilara yönelsek bizim için daha iyi olur
Sana hala dargınım sebeplerim var bende 2 gün para olmaz 3. Gün 50k olur 300-500Zamanında benim rollerde bana da çok etiket atardın severdin eskiden beni puahah simdi varsa yoksa Ahmet
Çizgi cek diyorsun üstüme olemi ben bu forumdan kimseden bugüne kadar maddi anlamda kimseden talebim olmadı isterse milyonun olsun sevinirim eger sen benden soguduysan bizde sana ancak hoscakal derizSana hala dargınım sebeplerim var bende 2 gün para olmaz 3. Gün 50k olur 300-500
Lira para için (heleki önceki konuda heyecan yapma diyip son param dediğim için konumdan çıkan) sonra beni iplemeyen biri için kusura bakma kendimi yormam forumda sevdiğim nadir insanlardan biri olmana rağmen yakıştıramadım gereksiz muhabbet iyi
Forumlar..