http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,252
17,168
113
Zamanında benim rollerde bana da çok etiket atardın severdin eskiden beni puahah simdi varsa yoksa Ahmet
Sana hala dargınım sebeplerim var bende 2 gün para olmaz 3. Gün 50k olur 300-500
Lira para için (heleki önceki konuda heyecan yapma diyip son param dediğim için konumdan çıkan) sonra beni iplemeyen biri için kusura bakma kendimi yormam forumda sevdiğim nadir insanlardan biri olmana rağmen yakıştıramadım gereksiz muhabbet iyi
Forumlar..

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,632
29,962
113
Sana hala dargınım sebeplerim var bende 2 gün para olmaz 3. Gün 50k olur 300-500
Lira para için (heleki önceki konuda heyecan yapma diyip son param dediğim için konumdan çıkan) sonra beni iplemeyen biri için kusura bakma kendimi yormam forumda sevdiğim nadir insanlardan biri olmana rağmen yakıştıramadım gereksiz muhabbet iyi
Forumlar..
Çizgi cek diyorsun üstüme olemi ben bu forumdan kimseden bugüne kadar maddi anlamda kimseden talebim olmadı isterse milyonun olsun sevinirim eger sen benden soguduysan bizde sana ancak hoscakal deriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...