- 33,951
- 19,792
- 113
Güzel devam
Bileğine kuvvet dost vur gel@Barrios a teşekkürler
Bi rol yapalım yatarsak yatalım uyuyalim
İlk adım wonlasin öyle atalim dedik wonladi
2 inci adım da patladık gibi. Neyse uyku vaktimiz gelmiş zaten😀Bileğine kuvvet dost vur gel
Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarızUmut fakirin ekmeği 😅
Şaka bir yana şu betpas hediye eklemiş onu 2 bin yapabilsem ikasbet midir nedir onu bi almaya calisacam da nasıl bir site bilmiyorum
Üye olacaktım ama şartlar da değişiklik yapiyormusaunuz vazgectikSizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız![]()
Aranıza katılalım yalnız beleş spin isterimSizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız![]()
Selamlar sitenizde birkaç kez şansımı denedim bir türlü olmadıSizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız![]()
Hangi şartları kastediyorsunuz tam olarak, bilgi verebilirseniz incelemek isterizÜye olacaktım ama şartlar da değişiklik yapiyormusaunuz vazgectik![]()
Dün akşam paylaşım yapmıştık, ama bu son olmayacak tabi ki telegram adresimizden takip edebilirsinizAranıza katılalım yalnız beleş spin isterim![]()
İkasbet @Mamoste kardeşimizi destekleriz onu rolleyebilirsinizDün akşam paylaşım yapmıştık, ama bu son olmayacak tabi ki telegram adresimizden takip edebilirsiniz![]()