- 13,399
- 8,812
- 113
@İkasbet Destek bunada gereken yapılmalı acilen!!@İkasbet Destek ee dost bizde 2000 yatırdık canlı saçma sapan bir bilgi verdi diye kayıp yaşadık bizde bir roll bakiyesi hak ediyoruz sanırım kullanıcı adı fearjr1992
@İkasbet Destek bunada gereken yapılmalı acilen!!@İkasbet Destek ee dost bizde 2000 yatırdık canlı saçma sapan bir bilgi verdi diye kayıp yaşadık bizde bir roll bakiyesi hak ediyoruz sanırım kullanıcı adı fearjr1992
Yani aktif üyeyiz en çok sitenin reklamını yapabilecek kişilerdeniz değil mi dost 😅@İkasbet Destek bunada gereken yapılmalı acilen!!
@İkasbet Destek bak buraya @Mülayim6060 bizi kovalayacak smdi 😂😂Yani aktif üyeyiz en çok sitenin reklamını yapabilecek kişilerdeniz değil mi dost 😅
Attım bak hınjliffnlşğşDM bakmadın hala
M
Erho 100 atsana la sözün vardı puhahaYemin ederim siz kafayı yemişsiniz insanlar bitti şimdi sitelerden rol istiyorsunuz puhhhaa
Söz vermiştim ne zman verdim rol başarılı olursa verirdim de kupon lose oldu la cepte bes kuruş yok ben kazanamadan sna nasıl odul vercemErho 100 atsana la sözün vardı puhaha
Borç al rol ac knkSöz vermiştim ne zman verdim rol başarılı olursa verirdim de kupon lose oldu la cepte bes kuruş yok ben kazanamadan sna nasıl odul vercem
Borclan rolmu açılır dost saçmalama daha gun yeni başlıyor elbet buluruz bi sponsor puahabBorç al rol ac knk
Bizde etkinlik bitmez, beklemede kalabilirsiniz.@İkasbet Destek bak buraya @Mülayim6060 bizi kovalayacak smdi 😂😂
Dm bakar msn adminBizde etkinlik bitmez, beklemede kalabilirsiniz.
Bol.sans reisKasayı 300 den biraz yükselttik burdan sonra rol yapalim hedef 15 k , 5 kişiye rol
3 adım daha olacak bu gelirse
Bol şans mülayim al geçen tümbette gelene bak son 900 tl kala bunu verdi zaten çevrim vardı oda gitti koskoca 10 ayda bir para alcaz dedik heralde oda olmadıKasayı 300 den biraz yükselttik burdan sonra rol yapalim hedef 15 k , 5 kişiye rol
3 adım daha olacak bu gelirse
Ah enişte ahhhhBol şans mülayim al geçen tümbette gelene bak son 900 tl kala bunu verdi zaten çevrim vardı oda gitti koskoca 10 ayda bir para alcaz dedik heralde oda olmadı
![]()
Gates of Olympus Xmas 1000 933x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.ppshare.net