- 13,237
- 8,551
- 113
Canm kardesim uslub bozmadm bekle işini çözmeye çalışıyorum dedim15 yaşında oğlum var üslubunu düzeltmek yerine hala devam ediyosun
Canm kardesim uslub bozmadm bekle işini çözmeye çalışıyorum dedim15 yaşında oğlum var üslubunu düzeltmek yerine hala devam ediyosun
Ödül geldi tşkler @Mamoste@Wiskas at da gönderildi 200 @Mülayim6060 herkes tmm
Öyle demedin delikanlı sakin ol falan dedim ya hani kardeşim yanlış okumadık heraldeCanm kardesim uslub bozmadm bekle işini çözmeye çalışıyorum dedim
Ben uzatmadim arkadaş kendisi yazdı oraya bana gelen liste bu dedi sonra cevap verdimTamam yanlışlık olmuş diye ilk yazdığın anda söyledim ya niye uzattin bu kadar
At bana IBAN güzel kardesmBen uzatmadim arkadaş kendisi yazdı oraya bana gelen liste bu dedi sonra cevap verdim
Banada atsın uyelıgım olan sitelere 193 tl yatıramadjm bende atim roll açsın@muretdi5 kardeşim müsaden varsa bana yanlışlıkla ödül attılar iban atsan sana atsam olur mu ama valla yanlış anlama
Tamam bu parayla güzel bir roll açsınBanada atsın uyelıgım olan sitelere 193 tl yatıramadjm bende atim roll açsın
İban at sana atim sende ona atarsnTamam bu parayla güzel bir roll açsın
Tamam kankaİban at sana atim sende ona atarsn
Kardeşim eyvallah sağol arkadaşa inan attım konu sadece sabahtir takip edip hak aradık diye kötü olmak konu bu@muretdi5 kardeşim müsaden varsa bana yanlışlıkla ödül attılar iban atsan sana atsam olur mu ama valla yanlış anlama
Hadi lütfen jardakal bana attı IBAN at sende bana adamın konusunu fazla meşgul etmeyelim ayıp oldu @Mülayim6060 kusura bakma reisKardeşim eyvallah sağol arkadaşa inan attım konu sadece sabahtir takip edip hak aradık diye kötü olmak konu bu
Ben muroya attım gelen 200 ü ıban at sana atcak kardesım akma canını daha neler goreceksın agzın açık kalacak.Kardeşim eyvallah sağol arkadaşa inan attım konu sadece sabahtir takip edip hak aradık diye kötü olmak konu bu
Yok arkadaş atıyor bana eyvallah kanka sağolHadi lütfen jardakal bana attı IBAN at sende bana adamın konusunu fazla meşgul etmeyelim ayıp oldu @Mülayim6060 kusura bakma reis
Sıkıntı yok şimdi sakin kafa ile bi rol yapabilirizHadi lütfen jardakal bana attı IBAN at sende bana adamın konusunu fazla meşgul etmeyelim ayıp oldu @Mülayim6060 kusura bakma reis
Eyvallah reis ödeme geldi@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin