- 33,828
- 19,646
- 113
Sağlık olsun
Konu ne benimle alakası ne anlamadımEvet bu da var @Kara000 Sıkıntı çıkarabilir.
Otobus duraklarında tam sıgara yakında otobus gelenlet fırt crkmeden atıyo bır dolan gelYokmu rolling falan takip etsek sigara parası çıkaracazda
Çok komikOtobus duraklarında tam sıgara yakında otobus gelenlet fırt crkmeden atıyo bır dolan gel
✋Tebrikler dost
Ölücülerin baskınına uğradı konuMamostenin konuya yazamadım çıldırdım o neydi öyle puahha
Ben biriylen tartıştım konudan susturuldum bu forumda biz enayi değiliz rol açmıyan adama para yok artık adamlar neyin savunmasını yapiyorlar hala anlamış değilimÖlücülerin baskınına uğradı konu
Arceyi özellikle takip edicem bundan sonra büyük konuştuMamostenin konuya yazamadım çıldırdım o neydi öyle puahha
Rol yok birader şu anBol sans
Benim imkânlar kısıtlı ondan roll pek açamıyorum. Ama yine etkinliklerim var sen açmıyor demişsin. SS de attım gördün mü .Ya işte yaramaz adam dediysek boşa demedik aynısını 3.4 ay once de yaptı
O şahıs mulayimden odul alıp hareket etmiş insandır dost kriz geçirdim konuyu takip ederken bu kadar da yüzsüz olunmazkiArceyi özellikle takip edicem bundan sonra büyük konuştu