- 11,264
- 15,672
- 113
Geç oldu ya kafanıza göre takılın rol açmaya gerek yok bugun böyle olsunOdul geldi @Mülayim6060 dost rolü yarina açsam sikinti olurmu
Geç oldu ya kafanıza göre takılın rol açmaya gerek yok bugun böyle olsunOdul geldi @Mülayim6060 dost rolü yarina açsam sikinti olurmu
Eyw dost benimde gozler gitti valla iyi geceler eywGeç oldu ya kafanıza göre takılın rol açmaya gerek yok bugun böyle olsun
He biri öyle dolandırmıstı beni de o geldi aklıma ne kızı var ne oğlu ayak üstü çarptı biziO geri döner bir gün 😀 selamımi söyle sen şimdi bi rol daha yapariz başarılı olursa kermes işini görürüz 😀
.He biri öyle dolandırmıstı beni de o geldi aklıma ne kızı var ne oğlu ayak üstü çarptı bizi
Yok be yatırmıyor
O telegramda bi yerde bi grup ödeme garantisi veriyor ordan bi para kurtarmıştı sonra onların afflerden oynamaya başladı
Sonra affden oynuyanlara telegram kanalı aylık 50k yatırıma 1700 tl para veriyormus
Buda yatırmış o ay işte
Ben bıraktım kanka burdan geleni de sen al mülayimle kupon yaparsınız dedi
Aq telegram kanalı ne ona ne bana cevap verdi 40-50 bin de takipçisi var kaldı gitti öyle bende sövdüm lavuklara
Bir de profile
Başarı ancak çalışarak, samimiyet ve dürüstlükle gelir.
Böyle yazmış piç
Gönder gelsin abiGüzel basketbol maçları var bi rol daha gider
İki maç ilk yarı 1.5 üst yapardın yatarsık zaten boşver 😀He biri öyle dolandırmıstı beni de o geldi aklıma ne kızı var ne oğlu ayak üstü çarptı bizi
Yok be yatırmıyor
O telegramda bi yerde bi grup ödeme garantisi veriyor ordan bi para kurtarmıştı sonra onların afflerden oynamaya başladı
Sonra affden oynuyanlara telegram kanalı aylık 50k yatırıma 1700 tl para veriyormus
Buda yatırmış o ay işte
Ben bıraktım kanka burdan geleni de sen al mülayimle kupon yaparsınız dedi
Aq telegram kanalı ne ona ne bana cevap verdi 40-50 bin de takipçisi var kaldı gitti öyle bende sövdüm lavuklara
Bir de profile
Başarı ancak çalışarak, samimiyet ve dürüstlükle gelir.
Böyle yazmış piç
Tümbette 1500 var maç ver dedi verdik işte yattı aq o gün 8000 para vardı icardan geldi onu kaybettim sinirim bozuktu verdim boktan bi maç sana da yazdım bedavaya gittiİki maç ilk yarı 1.5 üst yapardın yatarsık zaten boşver 😀
Artık koymuyor bize yatmak önümüze bakalımTümbette 1500 var maç ver dedi verdik işte yattı aq o gün 8000 para vardı icardan geldi onu kaybettim sinirim bozuktu verdim boktan bi maç sana da yazdım bedavaya gitti
Hani kupon nerdeArtık koymuyor bize yatmak önümüze bakalım
Enes herkes tamam cane enişte beylerde dahil ☺☺Artık koymuyor bize yatmak önümüze bakalım
Dost hadi basla role seni bekliyorum uykum geldi😀Artık koymuyor bize yatmak önümüze bakalım
Sigara krizi tuttu amk gece gece😔Dost hadi basla role seni bekliyorum uykum geldi😀