Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,945
84,708
113
O geri döner bir gün 😀 selamımi söyle sen şimdi bi rol daha yapariz başarılı olursa kermes işini görürüz 😀
He biri öyle dolandırmıstı beni de o geldi aklıma ne kızı var ne oğlu ayak üstü çarptı bizi
Yok be yatırmıyor
O telegramda bi yerde bi grup ödeme garantisi veriyor ordan bi para kurtarmıştı sonra onların afflerden oynamaya başladı
Sonra affden oynuyanlara telegram kanalı aylık 50k yatırıma 1700 tl para veriyormus
Buda yatırmış o ay işte
Ben bıraktım kanka burdan geleni de sen al mülayimle kupon yaparsınız dedi
Aq telegram kanalı ne ona ne bana cevap verdi 40-50 bin de takipçisi var kaldı gitti öyle bende sövdüm lavuklara
Bir de profile
Başarı ancak çalışarak, samimiyet ve dürüstlükle gelir.
Böyle yazmış piç

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
270
94
28
He biri öyle dolandırmıstı beni de o geldi aklıma ne kızı var ne oğlu ayak üstü çarptı bizi
Yok be yatırmıyor
O telegramda bi yerde bi grup ödeme garantisi veriyor ordan bi para kurtarmıştı sonra onların afflerden oynamaya başladı
Sonra affden oynuyanlara telegram kanalı aylık 50k yatırıma 1700 tl para veriyormus
Buda yatırmış o ay işte
Aq telegram kanalı ne ona ne bana cevap verdi 40-50 bin de takipçisi var kaldı gitti öyle bende sövdüm lavuklara
Bir de profile
Böyle yazmış piç
.

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,270
15,678
113
Yok be yatırmıyor
Buda yatırmış o ay işte
Bir de profile
Böyle yazmış piç
İki maç ilk yarı 1.5 üst yapardın yatarsık zaten boşver 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...