- 7,708
- 2,593
- 113
AdamSen de yaz @qguzh4nn0 a
AdamSen de yaz @qguzh4nn0 a
Foruma üye oldum 2 gün sonra 2 kişiye 50 tl attım onun yarası hala yüreğimdedirOlsa nolur 15 senelik üyesin hiç roll görmedik peh 🤣🤣
benim yerim @murobaşkan verinDoğru bu adamda ben hepsini yazmistm silinmiş zeisde var @kturgay yerine bu adam olmalı @Mülayim6060
Maşallah eniştem naptın sen adminlik yapaydın forumda bari maaş alırdın bide üstüne bedavaya çalışmışsınForuma üye oldum 2 gün sonra 2 kişiye 50 tl attım onun yarası hala yüreğimdedir
İlk 2020 de aşmışız korona zamanı
Ekli dosyayı görüntüle 819634
son bayramda açmışızEkli dosyayı görüntüle 819636
Arada da 20 sayfa yani 400 e yakın konu açmışız Ekli dosyayı görüntüle 819637
Yeter dost bizi seven sevmeyen dalgasına bakar atar tutar herkes
Burda 250 rol varsa 150 tanesine millet para attı aç diye ondan sevmezler beni konu olduğu zaman enişte sen yap rol dağıtırsın diyordu çoğu millette bize kuruldu ordan hep
Bizden aylağı yok forumda bakma saldık tadı kalmadı çok bi de evvelden 200-300 le rol yapardık şimdi şey bile çekilmiyor o parayaMaşallah eniştem naptın sen adminlik yapaydın forumda bari maaş alırdın bide üstüne bedavaya çalışmışsın
Teşekkürler kardeşimbenim yerim @murobaşkan verin
Tamma sende yazSelamün aleyküm hastane kapısından
Ah ah dünden beri hem ben hem murobaşkan hem oğuzhan toplam 10k lık roll açtık 1 lira kâr yokBizden aylağı yok forumda bakma saldık tadı kalmadı çok bi de evvelden 200-300 le rol yapardık şimdi şey bile çekilmiyor o paraya
Hemen alıyon murocum yok sağol kardeşim deseydinTeşekkürler kardeşim
Kazanamazsın be sürekli bir şey bahane olur bakma mülayimde okunmuş saat var ondan arada kazanıyorAh ah dünden beri hem ben hem murobaşkan hem oğuzhan toplam 10k lık roll açtık 1 lira kâr yok
6 aylık ömrü kalmış kesin ondan kazanıyor 🤣Kazanamazsın be sürekli bir şey bahane olur bakma mülayimde okunmuş saat var ondan arada kazanıyor
Eniste alıp sana Atacam işte hahahahahaHemen alıyon murocum yok sağol kardeşim deseydin
Bavulları toplaması 5000 rolling sürer6 aylık ömrü kalmış kesin ondan kazanıyor 🤣
Konu içinde etiket atmayın isim belirtmeyin dm aç milleti ekle parayı dağıt dağıttıktan sonra dm yi kitle parayı kim dagıttırdıysa dm ye ekle görsün en son@Golcümetin @murobaşkan @Enişte @Marley15 @SüperMario @Metings1905 @zeisy @peatsx @vurucu999 @Erhan2121 liste budur arkadaşlar IBAN atın aticam birazdan
Liste bu konuda ki herkezi görmus olalim kişi başı 350 . Yine gitti kazancın yarisi 😅@Golcümetin @murobaşkan @Enişte @Marley15 @SüperMario @Metings1905 @zeisy @peatsx @vurucu999 @Erhan2121 liste budur arkadaşlar IBAN atın aticam birazdan
Saygılar enişte öyle istendi öyle yaptimKonu içinde etiket atmayın isim belirtmeyin dm aç milleti ekle parayı dağıt dağıttıktan sonra dm yi kitle parayı kim dagıttırdıysa dm ye ekle görsün en son
Şimdi burda olmaz gece vakti adam yokta gündüz vakti beni niye almadın cart curt oluyor
Listeciliğin raconları isimli kitabımı almayı unutmayın
Kesene bereket abiListe bu konuda ki herkezi görmus olalim kişi başı 350 . Yine gitti kazancın yarisi 😅
Beton yetmezListe bu konuda ki herkezi görmus olalim kişi başı 350 . Yine gitti kazancın yarisi 😅