- 13,167
- 8,432
- 113
IBAN bıraksın arkadaslar banaListe bu @qguzh4nn0 vurucu da dahil. Diğer arkadaş etkinlik açmıyor
IBAN bıraksın arkadaslar banaListe bu @qguzh4nn0 vurucu da dahil. Diğer arkadaş etkinlik açmıyor
Valla doğru hiç değilse forumda az nam oluyor o kadar enisteTepkime puanına ödül yok ondan saldık bizde
ben yokmuym şimdi🙂memnun olmayan varsa soylesın dedıgım gıbı gozumden kacan olabılır gidip gelenleri yazmadım
Tebrikler abi kazancın daim olsunListe bu @qguzh4nn0 vurucu da dahil. Diğer arkadaş etkinlik açmıyor
kesene bereketKazanç düşük kişi başı 350 olacak bu kez. Klima yine bozuldu para lazim😀
Yenisini alsan keskeKazanç düşük kişi başı 350 olacak bu kez. Klima yine bozuldu para lazim😀
350 yi kendiniz 1000 yapın😀Kazanç düşük kişi başı 350 olacak bu kez. Klima yine bozuldu para lazim😀
Kardesiim kesene bereket tekrardan tşk ederiz. Gecen güzel olsunListe bu @qguzh4nn0 vurucu da dahil. Diğer arkadaş etkinlik açmıyor
Listede beni unutmuslarKazanç düşük kişi başı 350 olacak bu kez. Klima yine bozuldu para lazim😀
Ben yapamam bilirsin puahah350 yi kendiniz 1000 yapın😀
Kesene bereket yaz bıttı yaptır su klımayı350 yi kendiniz 1000 yapın😀
Doğru bu adamda ben hepsini yazmistm silinmiş zeisde var @kturgay yerine bu adam olmalı @Mülayim6060Listede beni unutmuslar![]()
Kesene bereket reis350 yi kendiniz 1000 yapın😀
Kanka onun yerine beni aldinya karar ver sebde6Doğru bu adamda ben hepsini yazmistm silinmiş zeisde var @kturgay yerine bu adam olmalı @Mülayim6060
Sen de yaz @qguzh4nn0 aListede beni unutmuslar![]()
Sikinti yok dost @Mülayim6060 gorur beniDoğru bu adamda ben hepsini yazmistm silinmiş zeisde var @kturgay yerine bu adam olmalı @Mülayim6060
Mulayim abi şimdi tek adımlık bir rol yapar görür senide reisListede beni unutmuslar![]()