- 34,149
- 19,935
- 113
Valla unuttum kardo basittiŞartlar nasıl Marley
Valla unuttum kardo basittiŞartlar nasıl Marley
Eyvallah dost .. bol şansValla unuttum kardo basitti
ya yanlis bilgi oldu bu hafta bitirmisler galiba gece 2 den sonra baska bonus var oda slot 1 kat cevrim ister sporu cevrimden saymiyorHangi oyun
bareme yakın ama şuanYine altlık maçı seçmişiz
Sağol kardoEyvallah dost .. bol şans
Fark yakın olması güzelbareme yakın ama şuan
Şartlara iyi bak 5 k üstü basamıyodun en sonAlayım onu ben şimdi onu da hiç edip öyle uyuyalım rahat rahat
Gitti patladık5 dk 29 atacak
Slot varsa işimiz zor ya şu tümbet e bakayim bikasa durumunu bilmiyorum ama bende kasa varken bunu mutlaka aliyordum her gece 10 k yatirsan 200 spin 10 betden 5k yatirsan 100 spin 10 betten oyunda kotü degil. tek sikinti sen slot oynamiyorsun. sporda katla slotda 1 kat cevir site sorun yapmaz once sporda katlayabilirsin sonra slot cevrimini yaparsin
%20 cevrimsiz bonus işte. spor slot serbest ama bu bonusda sporu çevrimden saymiyor spor oynadin diyede kazanç felan silmez slot cevrimi ister 1 kat
@Mülayim6060
Ekli dosyayı görüntüle 819109
Fark cok yakin uzar umarim yaGitti patladık
Tek temenni o kardo. Son 50 rollingde başarısızım forumda kendim yapıyorum buraya atar atmaz gidiyor. Eskiden son adım gidiyordu şimdi ilk adım direk gidiyorFark cok yakin uzar umarim ya
Çok boş geçtiler ona rağmen iyi şu anyakın gitmeye devam etmeli
Bende oyleyim ya kendim arada bi yapiyprum 3 4 kupon başarılı rol olmadığı icin devam ediyorum kaybediyorum rolde direk 1 2 de patliyorumTek temenni o kardo. Son 50 rollingde başarısızım forumda kendim yapıyorum buraya atar atmaz gidiyor. Eskiden son adım gidiyordu şimdi ilk adım direk gidiyor