Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,247
5,920
113
kasa durumunu bilmiyorum ama bende kasa varken bunu mutlaka aliyordum her gece 10 k yatirsan 200 spin 10 betden 5k yatirsan 100 spin 10 betten oyunda kotü degil. tek sikinti sen slot oynamiyorsun. sporda katla slotda 1 kat cevir site sorun yapmaz once sporda katlayabilirsin sonra slot cevrimini yaparsin

%20 cevrimsiz bonus işte. spor slot serbest ama bu bonusda sporu çevrimden saymiyor spor oynadin diyede kazanç felan silmez slot cevrimi ister 1 kat
@Mülayim6060

Screenshot_2025-07-29-02-33-01-945_com,android,chrome-photoaidcom-invert.jpg

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,540
16,217
113
kasa durumunu bilmiyorum ama bende kasa varken bunu mutlaka aliyordum her gece 10 k yatirsan 200 spin 10 betden 5k yatirsan 100 spin 10 betten oyunda kotü degil. tek sikinti sen slot oynamiyorsun. sporda katla slotda 1 kat cevir site sorun yapmaz once sporda katlayabilirsin sonra slot cevrimini yaparsin

%20 cevrimsiz bonus işte. spor slot serbest ama bu bonusda sporu çevrimden saymiyor spor oynadin diyede kazanç felan silmez slot cevrimi ister 1 kat
@Mülayim6060

Ekli dosyayı görüntüle 819109
Slot varsa işimiz zor ya şu tümbet e bakayim bi

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,441
3,481
113
Tek temenni o kardo. Son 50 rollingde başarısızım forumda kendim yapıyorum buraya atar atmaz gidiyor. Eskiden son adım gidiyordu şimdi ilk adım direk gidiyor
Bende oyleyim ya kendim arada bi yapiyprum 3 4 kupon başarılı rol olmadığı icin devam ediyorum kaybediyorum rolde direk 1 2 de patliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...