- 28,474
- 11,302
- 113
Bol şanslar Sinan'im düşüncen yeterGelirse direk bunlara 300
Bol şanslar Sinan'im düşüncen yeterGelirse direk bunlara 300
Şimdi bu dışarda kalanlar için 2 adım yapacağım artık şanslarına.Gelirse direk bunlara 300
He insallah kasanirsin dostŞimdi bu dışarda kalanlar için 2 adım yapacağım artık şanslarına.
Şimdi senden iyisi olmaz seyret bol.sans bu aradaŞimdi bu dışarda kalanlar için 2 adım yapacağım artık şanslarına.
Kendini zorunda hissetme dost sen yapacağın maksimumu yaptın her şey gönlünce olsunŞimdi bu dışarda kalanlar için 2 adım yapacağım artık şanslarına.
5 kisiye guvenmedin kendim acar veririm dedin vallahi helal pubabaŞimdi bu dışarda kalanlar için 2 adım yapacağım artık şanslarına.
2 adım denicem sizin sansiniza hizlica. Kaybolmasin o 5 kişi. Yatarsak kaybolursunuz😀Kendini zorunda hissetme dost sen yapacağın maksimumu yaptın her şey gönlünce olsun
Futbol oynayanlara zerre güvenim yok😀5 kisiye guvenmedin kendim acar veririm dedin vallahi helal pubaba
Bol sanslar2 adım denicem sizin sansiniza hizlica. Kaybolmasin o 5 kişi. Yatarsak kaybolursunuz😀
Basaramadim abi keske futbolu koymasaydik umarim 5 kisi için basarili olursun abii @Mülayim6060Gelirse direk bunlara 300
Bol şanslar dostSadece önceki rolü takip edenler için
İlk adım gelirse bir tanede düşük oran yaparız
Bol şanslarSadece önceki rolü takip edenler için
Bol şansSadece önceki rolü takip edenler için
Bol bol şanslar dostSadece önceki rolü takip edenler için