Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,514
11,323
113
Dostum bastan sona dedi adam sen bastan sona kadar olsan kendimden önce seni derdim emin ol bundan bu forumda en sevilen insanlardan birisin bende seni çok seviyorum ama suan yanlış konuşuyorsun
Dön bak dost ilk kupondan beri buradayım nasıl baştan sona yoktum ben mi yanlış konuyu takip ettim ama şu de diğerleri 10 yazmış sen 5 yazmışsın tamam sonuçta sayı sayıyoruz burada

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,719
22,128
113
Dön bak dost ilk kupondan beri buradayım nasıl baştan sona yoktum ben mi yanlış konuyu takip ettim ama şu de diğerleri 10 yazmış sen 5 yazmışsın tamam sonuçta sayı sayıyoruz burada
Valla ben seni görsem gördüm derdim belki ben görmemişim neyse simdi konu açarız gelirse sana ulasiriz zaten dost

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,484
17,405
113
sizin yüzünüzden insanlar kupon tutturmaya korkuyor yamyamlık yapmayın kimsenin kimseye iyilik borcu yok. sitelere kesemediğiniz raconu burada iyilik yapan insanlara kesemezsiniz.
Adam kendi parasıyla rol açmaz kimseye kuruş faydasi olmaz aynı anda 5 rol takip eder ama hak hukukdan bahsederler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,719
22,128
113
ya rollleri takip edemiyorum valla o yuzden birseyde diyemiyorum ama kazanip 5 kisiye şans veren adamida boğmamak lazim napsin butun kazancimi dağitsin 🙃
Millet onu istiyor 100k kazanan adamlar 5 10 kişiye 500 vermiyor bu adam bu kadar iyi olmasına rağmen adami iyilikten soğutuyoruz vallahi billahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...