3ün 5in hesabını yapma mülayim@Enişte 3 saniye içinde yazmazsan hakkını kaybedersin ⌛ 😀
3ün 5in hesabını yapma mülayim@Enişte 3 saniye içinde yazmazsan hakkını kaybedersin ⌛ 😀
10 dk once bellı olmus sımdı roll acıcaz merak etmeDiğer konuda kombine bir kupon atmıştı arkadaş onda gol oldukça yazdım adamda ödüle yazdı baştan beri burdaydım açgözlülük ile ne alakası var bunun
Dön bak dost ilk kupondan beri buradayım nasıl baştan sona yoktum ben mi yanlış konuyu takip ettim ama şu de diğerleri 10 yazmış sen 5 yazmışsın tamam sonuçta sayı sayıyoruz buradaDostum bastan sona dedi adam sen bastan sona kadar olsan kendimden önce seni derdim emin ol bundan bu forumda en sevilen insanlardan birisin bende seni çok seviyorum ama suan yanlış konuşuyorsun
Burda ben sadece bi rolu sadecee rol acmak için takip ederim baska türlü rol takip etmem kazanırsak gerekeni yaparız zaten bundan şüphen olmasin dostumReis ben senden ödül aldığımı da hatırlıyorum.. neyse yanlış bi şey yazdıysam kusura bakmayın .. iyi geceler
Valla ben seni görsem gördüm derdim belki ben görmemişim neyse simdi konu açarız gelirse sana ulasiriz zaten dostDön bak dost ilk kupondan beri buradayım nasıl baştan sona yoktum ben mi yanlış konuyu takip ettim ama şu de diğerleri 10 yazmış sen 5 yazmışsın tamam sonuçta sayı sayıyoruz burada
Benim merak ettiğim yok ben az a da okey dedim zaten maksat herkes faydalansın burda olanların ihtiyacı var sonuçta10 dk once bellı olmus sımdı roll acıcaz merak etme
hallederız kardesım sen ordan odul aldın roll acc ıhtıyaclı bırıne destek olursunBenim merak ettiğim yok ben az a da okey dedim zaten maksat herkes faydalansın burda olanların ihtiyacı var sonuçta
ben liste başi olurum o şekilde 🤐 😅Bundan sonra hatırlatın sadece kendi parasıyla rol açanlara etkinlik açanlara dağıtalim ödülü. Başka türlü işin içinden cıkamicaz.
Elime bişey geçmedi onuda yaparım merak etmehallederız kardesım sen ordan odul aldın roll acc ıhtıyaclı bırıne destek olursun
Puahhaa bizizdemi geçtin kankaben liste başi olurum o şekilde 🤐 😅
Adam kendi parasıyla rol açmaz kimseye kuruş faydasi olmaz aynı anda 5 rol takip eder ama hak hukukdan bahsederlersizin yüzünüzden insanlar kupon tutturmaya korkuyor yamyamlık yapmayın kimsenin kimseye iyilik borcu yok. sitelere kesemediğiniz raconu burada iyilik yapan insanlara kesemezsiniz.
Tam isabetBundan sonra hatırlatın sadece kendi parasıyla rol açanlara etkinlik açanlara dağıtalim ödülü. Başka türlü işin içinden cıkamicaz.
ya rollleri takip edemiyorum valla o yuzden birseyde diyemiyorum ama kazanip 5 kisiye şans veren adamida boğmamak lazim napsin butun kazancimi dağitsin 🙃Puahhaa bizizdemi geçtin kanka
Gelirse direk bunlara 300
Eyvallah dost kesene bereket eline emeğine sağlıkGece gece sizin için uğraştım dedim geceyi dağıtımsiz kapatmayak. kayip bonusuyla döndüm yoksa batmistim 😐
Kardeşim daha çok kazan bundan sonra sen bakma millete kesene bereketGece gece sizin için uğraştım dedim geceyi dağıtımsiz kapatmayak. kayip bonusuyla döndüm yoksa batmistim 😐
Millet onu istiyor 100k kazanan adamlar 5 10 kişiye 500 vermiyor bu adam bu kadar iyi olmasına rağmen adami iyilikten soğutuyoruz vallahi billahiya rollleri takip edemiyorum valla o yuzden birseyde diyemiyorum ama kazanip 5 kisiye şans veren adamida boğmamak lazim napsin butun kazancimi dağitsin 🙃