- 29,314
- 29,218
- 113
Dost adam rol parası veriyor harçlık dagitmiyor 12 kisi ne ya abartma sendeBen alsam 12 kisi yazacaktim
Dost adam rol parası veriyor harçlık dagitmiyor 12 kisi ne ya abartma sendeBen alsam 12 kisi yazacaktim
Birde ilk atılan kupondan bak bakalım dost neden görmedin acabaRıdo ben seni neden gormedim kanka
Yok dost senlik bir durum kesene bereketArkadaşlar en başta 5 kişi dedim en çok takip eden 5 kişi. Varmi burada bi haksızlık???
Kişi başı 100 le idare ederdiniz o zmn🤷Ben alsam 12 kisi yazacaktim
Sürekli rolü takip edenler diğerlerini dışlıyor olan bunArkadaşlar en başta 5 kişi dedim en çok takip eden 5 kişi. Varmi burada bi haksızlık???
Haksızlık yok en çok takib eden arasında yokuz ondan olduArkadaşlar en başta 5 kişi dedim en çok takip eden 5 kişi. Varmi burada bi haksızlık???
Dostum bastan sona dedi adam sen bastan sona kadar olsan kendimden önce seni derdim emin ol bundan bu forumda en sevilen insanlardan birisin bende seni çok seviyorum ama suan yanlış konuşuyorsunBirde ilk atılan kupondan bak bakalım dost neden görmedin acaba
3k yaoacam 5 kisi 300 dagitacam
kardes sımdı baktım dıger konuda kazanmıssın aynı anda 2 konu takıp etmıssın doymayı ogrenın yaHaksızlık yok en çok takib eden arasında yokuz ondan oldu
Bizden kazanan olursa sana zaten odul verilir dost rahat olSürekli rolü takip edenler diğerlerini dışlıyor olan bun
Reis ben senden ödül aldığımı da hatırlıyorum.. neyse yanlış bi şey yazdıysam kusura bakmayın .. iyi gecelerBizden kazanan olursa sana zaten odul verilir dost rahat ol
Diğer konuda kombine bir kupon atmıştı arkadaş onda gol oldukça yazdım adamda ödüle yazdı baştan beri burdaydım açgözlülük ile ne alakası var bununkardes sımdı baktım dıger konuda kazanmıssın aynı anda 2 konu takıp etmıssın doymayı ogrenın ya
Adamsin
Doymak yok yola devamkardes sımdı baktım dıger konuda kazanmıssın aynı anda 2 konu takıp etmıssın doymayı ogrenın ya