- 22,935
- 11,928
- 113
Yoktun nerden biliyon o.zaman kankiBu durumlarda olmam asla ama baştan beri takip edenlerde yok gibi Mülayim abi bilir..
Yoktun nerden biliyon o.zaman kankiBu durumlarda olmam asla ama baştan beri takip edenlerde yok gibi Mülayim abi bilir..
Tamam özelden paratim yaz bana senbende var
Kardeşim senin olduğun konularda niye hep tartışma çıkıyorbende var
Doğrudur reis yokumdurYoktun nerden biliyon o.zaman kanki
nerde tartısmaKardeşim senin olduğun konularda niye hep tartışma çıkıyor
Biz yokuz ahahha yat uyu .. eş dost birbirini seçiyor5 kişi kim
Bir bilsem dost çıkardılar bir liste en başından beri takip ettik liste de yokuz nasıl iş anlamadım5 kişi kim
Ben görmedim kusura bakma varsan söylerim senide galiba 5 kişi roll açacak kazanan dışarda kalan arkadaşlara da atacakBir bilsem dost çıkardılar bir liste en başından beri takip ettik liste de yokuz nasıl iş anlamadım
Kardeşim sen zaten diğer konuda ödül almışsın birakda başkaları alsin az düşünceli olun ya5 kişi kim
Kusurluk bir şey yok dost bir kişi bile yazmamış enteresan olan oBen görmedim kusura bakma varsan söylerim senide galiba 5 kişi roll açacak kazanan dışarda kalan arkadaşlara da atacak
Ben alsam 12 kisi yazacaktimKusurluk bir şey yok dost bir kişi bile yazmamış enteresan olan o
Rıdo ben seni neden gormedim kankaKusurluk bir şey yok dost bir kişi bile yazmamış enteresan olan o
Biliyorum dostBen alsam 12 kisi yazacaktim