- 20,667
- 12,503
- 113
Rüzgar esmiyor hıaaaaaammmmm.. 🤣🤣Çekim de kıpırdama yok
Rüzgar esmiyor hıaaaaaammmmm.. 🤣🤣Çekim de kıpırdama yok
Çökecem paraya 1,50 alıcam yatarsa hesaba icra gelmiş dicem ahaahahha dkdjdndnfn 🤣🤣🤣Olum neye kavga ediyonuz kimin dağıttığının ne önemi var yapmayın ya
Ben kavga etmek icin birsey demedim ben fearj in dagiticagini da görmedim gorsem yazmazdim zatenOlum neye kavga ediyonuz kimin dağıttığının ne önemi var yapmayın ya
MantıklıÇökecem paraya 1,50 alıcam yatarsa hesaba icra gelmiş dicem ahaahahha dkdjdndnfn 🤣🤣🤣
Özelden sana yazdığım gibi olmasinda baska birsey istememÇökecem paraya 1,50 alıcam yatarsa hesaba icra gelmiş dicem ahaahahha dkdjdndnfn 🤣🤣🤣
Olur dost böyle şeyler üzmeyin bir birinizi öpüşün barışın burda her gün yuz yüze bakıyoruzBen kavga etmek icin birsey demedim ben fearj in dagiticagini da görmedim gorsem yazmazdim zaten
BonuslaÇekim henüz gelmedi
SaplakeÇökecem paraya 1,50 alıcam yatarsa hesaba icra gelmiş dicem ahaahahha dkdjdndnfn 🤣🤣🤣
O olayın üstüne sana son paramı dahi atmayı teklif ettim hayır dedin onu mu açacaksın şimdi bu konuda ?Özelden sana yazdığım gibi olmasinda baska birsey istemem
Yo bak acicak olsam onu acarim dedim o günden sonra sana bir laf ettim mi aliniyorsun ya banaO olayın üstüne sana son paramı dahi atmayı teklif ettim hayır dedin onu mu açacaksın şimdi bu konuda ?
Benimde gitti reis yalnız degislinAh alikemal ahh son 250 tl mi alip gitmeseydin bunlar mi basima gelirdi hain dost
Vay be son kez vurgun yapip mi kactiBenimde gitti reis yalnız degislin
Yav canım benim neden alınayım liste çıkardım kendimi eklemedim dağıtımı yapacağımı yazdım etiket çektim üstüne ben yaparım yazınca ne dememi bekliyorsunYo bak acicak olsam onu acarim dedim o günden sonra sana bir laf ettim mi aliniyorsun ya bana
Bana düzgünce dagitimi yapicam ben dost xyazsan sesim çıkmazdı zatenO olayın üstüne sana son paramı dahi atmayı teklif ettim hayır dedin onu mu açacaksın şimdi bu konuda ?
Hayda sebepÇekim reddedildi
Gelir bı kaç guneVay be son kez vurgun yapip mi kacti
EyvahÇekim reddedildi