- 19,135
- 5,784
- 113
Biraz izleyerek getirttim diyormusum3.90 dan yakaladim
Biraz izleyerek getirttim diyormusum3.90 dan yakaladim
1k ya 500 fb aldık kombine sarti olmasa şimdiye @sinansrml63 kilolarca muz parası kazammistikBiraz izleyerek getirttim diyormusum![]()
Bu oranlar sürekli gelmez dost ara da anca heyecana gelip surekli bu oranları alma aman diyim3.90 dan yakaladim
Cevrim bitti mi bari1k ya 500 fb aldık kombine sarti olmasa şimdiye @sinansrml63 kilolarca muz parası kazammistik
Evet abiiiiİş başa düştü desene
Rekorum 755 oran turnuva vardı bir sıralar betkanyon da şampiyonlar liginde 4.tane yüksek oran bulup birinci olmuştumBu oranlar sürekli gelmez dost ara da anca heyecana gelip surekli bu oranları alma aman diyim
500 anapara kaldıCevrim bitti mi bari
+2 verdi500 anapara kaldı
bol şanslarBol sans
Bol sanslarBol sans
Tam etiket atıyordum nerde diye geldin sukur puahhaBol sans
Zor o maç+2 verdi
öyle sağlık olsunZor o maç
28Bol sans
Banyo yolu loadingkısmetim yok ya bugun kaç kişi roll gelse sana atıcam dedi hepsi de yattı 😂
Ya ben arada kaldım retkit atinca ondan sonra mi dewam etsem diyeTam etiket atıyordum nerde diye geldin sukur puahha
Masallah 755 oran benim en yüksek oran tek maça girmiştim son dakikaydi sıradaki golu dep atar demiştim o gelmisti 10 gün boyunca turkiyenin sahibi gibi geziniyordum puahhaRekorum 755 oran turnuva vardı bir sıralar betkanyon da şampiyonlar liginde 4.tane yüksek oran bulup birinci olmuştum