http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,495
23,662
113
Sana rolling yaptırirdim normalde ama sen hiç cepten yemiyon be dostum rolling yaptirdikladim benimle yeri geldi parasini paylaştı bu performanslari artık senden de bekliyoruz sana sadece veriyoruz ama hiç almıyoruz. Tamam karşılık beklediğimiz yok ama paylaşmak güzeldir 🙂 hiç mi kazandığın bir gün yok senin o kdr para alıyorsun forumdan

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,781
14,232
113
Sana rolling yaptırirdim normalde ama sen hiç cepten yemiyon be dostum rolling yaptirdikladim benimle yeri geldi parasini paylaştı bu performanslari artık senden de bekliyoruz sana sadece veriyoruz ama hiç almıyoruz. Tamam karşılık beklediğimiz yok ama paylaşmak güzeldir 🙂
Mülayim abi nasıl yedin mehtap yengemizi

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,781
14,232
113
Son adım gelirse kasa 3900 2 kişi 250 yada 1 kişi roll parası veririz beyler
River plate ba altyapı iy 0.5 genel
Brezilya kadınlar iy 2.5 alt bol şanslar

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49,029
16,041
113
Sana rolling yaptırirdim normalde ama sen hiç cepten yemiyon be dostum rolling yaptirdikladim benimle yeri geldi parasini paylaştı bu performanslari artık senden de bekliyoruz sana sadece veriyoruz ama hiç almıyoruz. Tamam karşılık beklediğimiz yok ama paylaşmak güzeldir 🙂 hiç mi kazandığın bir gün yok senin o kdr para alıyorsun forumdan
Basiretim.baglanmis 3 yildir umreye gitmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...