- 21,781
- 14,232
- 113
İkinci kupon won kasa 2800
Millete kanıp basket almissin ama puahbYa ben arada kaldım retkit atinca ondan sonra mi dewam etsem diye
yarın işe başlıyorum onu aldım 😂Banyo yolu loading
Sonuç buradayizMasallah 755 oran benim en yüksek oran tek maça girmiştim son dakikaydi sıradaki golu dep atar demiştim o gelmisti 10 gün boyunca turkiyenin sahibi gibi geziniyordum puahha
harbi mi hadi iyisinİkinci kupon won kasa 2800
2800 kusurat dagittimdi demi dost puhaaİkinci kupon won kasa 2800
Aynen 4 kişi 700 puhahaha2800 kusurat dagittimdi demi dost puhaa
Sana rolling yaptırirdim normalde ama sen hiç cepten yemiyon be dostum rolling yaptirdikladim benimle yeri geldi parasini paylaştı bu performanslari artık senden de bekliyoruz sana sadece veriyoruz ama hiç almıyoruz. Tamam karşılık beklediğimiz yok ama paylaşmak güzeldir 🙂 hiç mi kazandığın bir gün yok senin o kdr para alıyorsun forumdanEvet abiiii
River plate ide getirelim kusurat dagitimdir2800 kusurat dagittimdi demi dost puhaa
Bol şanslar güzel seçimBol sans
Mülayim abi nasıl yedin mehtap yengemiziSana rolling yaptırirdim normalde ama sen hiç cepten yemiyon be dostum rolling yaptirdikladim benimle yeri geldi parasini paylaştı bu performanslari artık senden de bekliyoruz sana sadece veriyoruz ama hiç almıyoruz. Tamam karşılık beklediğimiz yok ama paylaşmak güzeldir 🙂
Biz 800 e razıydık sen uctun masallahAynen 4 kişi 700 puhahaha
Geldi oRiver plate ide getirelim kusurat dagitimdir![]()
Iy 3.5 alt degilmiydiGeldi o
EvetIy 3.5 alt degilmiydi
Bol şanslarSon adım gelirse kasa 3900 2 kişi 250 yada 1 kişi roll parası veririz beyler
River plate ba altyapı iy 0.5 genel
Brezilya kadınlar iy 2.5 alt bol şanslar
Senin mac ecvator olandi hen altyapi sandim
Basiretim.baglanmis 3 yildir umreye gitmeliyimSana rolling yaptırirdim normalde ama sen hiç cepten yemiyon be dostum rolling yaptirdikladim benimle yeri geldi parasini paylaştı bu performanslari artık senden de bekliyoruz sana sadece veriyoruz ama hiç almıyoruz. Tamam karşılık beklediğimiz yok ama paylaşmak güzeldir 🙂 hiç mi kazandığın bir gün yok senin o kdr para alıyorsun forumdan