http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,106
28,867
113
Ben bugün aldim adamdan bi daha yine aliriz da sorun yok ta bu adamin odul verdiği kisler neden rol açmıyor ona takıldım ben adamdan alınca 2 saniye sonra rol aciyorum millet birikim mi yapıyor çözemedim neyse beni alakadar etmez

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,970
6,335
113
Ben bugün aldim adamdan bi daha yine aliriz da sorun yok ta bu ba adamin odul verdiği kisler neden rol açmıyor ona takıldım ben adamdan alınca 2 saniye sonra rol aciyorum millet birikim mi yapıyor çözemedim neyse beni alakadar etmez
Böyle böyle zengin oluyorlar:)

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,970
6,335
113
Ben bugün aldim adamdan bi daha yine aliriz da sorun yok ta bu adamin odul verdiği kisler neden rol açmıyor ona takıldım ben adamdan alınca 2 saniye sonra rol aciyorum millet birikim mi yapıyor çözemedim neyse beni alakadar etmez
Almaya gelince herkes aliyor vermeye gelince kinse yok ortada

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,766
24,390
113
Sabah 2 kişi rol acmadi onları yazdim kara listeye zaten

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,513
24,929
113
Ben altın aldım yastık altı için

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,030
7,734
113
ben dün görmedim yoksa açardım gece vakti idi para olunca dağıtım yapıyoruz zaten herkes faydalansın

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,513
24,929
113
Şaka bir yana erhan haklı. Ben de mülayimden alınca direk açarım bugün sıkıntıyı söyledim izni aldık. Adamlar kendi paralarıyla bir kez açmıyor bari başkası sponsor olmuş onunla aç

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,242
17,360
113
Selamün aleyküm dostlar herkese bol şanslar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,106
28,867
113
Sabah 2 kişi rol acmadi onları yazdim kara listeye zaten
Senin iyi niyetini suistimal ediyorlar bence herkes kendine yakışanı yapar senden 2 3 defa rol parası aldim ama bunun elbet karşılığı olacak ama insanlar 2 kuruş aldimi yok oluyorlar ona çok tav oldum neyse senin rolün senin bileceğin iş ben senden aldığımı gunu gelince snaa geri verecem zaten keske herkes senin gibi olsa görüşmek uzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...