- 27,958
- 16,940
- 113
Kurtaran olmasa şaşarız zaten her masada var totoş 🤣🤣🤣
Kurtaran olmasa şaşarız zaten her masada var totoş 🤣🤣🤣
Bir daha ki sefere inşallah dost buralardayizSen takip etmiştin seni almadım mi ben listeye
Ben ekledim sanıyorum neyse şimdi rol yapacam yine bakalim birazdanBir daha ki sefere inşallah dost buralardayiz
Sıkıntı yok dost kesene bereketBen ekledim sanıyorum neyse şimdi rol yapacam yine bakalim birazdan
Böyle böyle zengin oluyorlarBen bugün aldim adamdan bi daha yine aliriz da sorun yok ta bu ba adamin odul verdiği kisler neden rol açmıyor ona takıldım ben adamdan alınca 2 saniye sonra rol aciyorum millet birikim mi yapıyor çözemedim neyse beni alakadar etmez
Bos is o zaman rol takip etmenin anlamı yok artıkBöyle böyle zengin oluyorlar![]()
Almaya gelince herkes aliyor vermeye gelince kinse yok ortadaBen bugün aldim adamdan bi daha yine aliriz da sorun yok ta bu adamin odul verdiği kisler neden rol açmıyor ona takıldım ben adamdan alınca 2 saniye sonra rol aciyorum millet birikim mi yapıyor çözemedim neyse beni alakadar etmez
Sabah 2 kişi rol acmadi onları yazdim kara listeye zatenBen bugün aldim adamdan bi daha yine aliriz da sorun yok ta bu adamin odul verdiği kisler neden rol açmıyor ona takıldım ben adamdan alınca 2 saniye sonra rol aciyorum millet birikim mi yapıyor çözemedim neyse beni alakadar etmez
Ben altın aldım yastık altı içinBen bugün aldim adamdan bi daha yine aliriz da sorun yok ta bu adamin odul verdiği kisler neden rol açmıyor ona takıldım ben adamdan alınca 2 saniye sonra rol aciyorum millet birikim mi yapıyor çözemedim neyse beni alakadar etmez
BekliyoruzÖdül ulaştı birazdan rol yapıcam teşekkürler
Senin iyi niyetini suistimal ediyorlar bence herkes kendine yakışanı yapar senden 2 3 defa rol parası aldim ama bunun elbet karşılığı olacak ama insanlar 2 kuruş aldimi yok oluyorlar ona çok tav oldum neyse senin rolün senin bileceğin iş ben senden aldığımı gunu gelince snaa geri verecem zaten keske herkes senin gibi olsa görüşmek uzereSabah 2 kişi rol acmadi onları yazdim kara listeye zaten
Reis kahvaltı yapıyorum 15 dakkaya başlarımBekliyoruz