- 24,020
- 22,456
- 113
Kime attın sen ibaniIBAN ilettim fakat henüz gelmedi geri cevapta vermedi
Kime attın sen ibaniIBAN ilettim fakat henüz gelmedi geri cevapta vermedi
Gonderdim fearjr ye o atacak ibanlari yazın arkadaşaDağıtımı BJK mi yapacak
Hamza yaKime attın sen ibani
TeşekkürlerGonderdim fearjr ye o atacak ibanlari yazın arkadaşa
Bana ulaş kankamParayı kim atacaksa bana DM den ulaşsın beyler
Umut bana dm atti hakkim verildi 😁😁senle erhana ayıp ettiler adamları marley seçti yapcak bisi yok
Seçene bak seçilene bak , boş ver gitsin Sinan yer yiyeceği ekmeği varsaBen yoktum kanka zaten konuda sinan vardi ona ayıp ettiler metini seçtiler komedi gibi
Atar o rahat ol metinde hamza da paraya çökmez de adaletli kisiler seçilmedi sadeceHamza ya
Aralarında isim paylaşıyorlar dost listedeysen gelir . Zor iş bunlarIBAN ilettim fakat henüz gelmedi geri cevapta vermedi
Atarlar sıkıntı yok reisAtar o rahat ol metinde hamza da paraya çökmez de adaletli kisiler seçilmedi sadece
Benim var demi iban sendeBana ulaş kankam
Doğrudur kardeşim bidaha bana yükselme seni seviyorum 😂Aralarında isim paylaşıyorlar dost listedeysen gelir . Zor iş bunlar
Peki sana birşey soram erhan reis. 14 kısı 400 gıtılcaktı 3 kıso cıkıyor lıstrden 11 kısı kaıyor. 3 kısının hakkı 120 tl kalan 11 kısıyr bolunur demı? Köy sandıgınamı gider yoksaAtar o rahat ol metinde hamza da paraya çökmez de adaletli kisiler seçilmedi sadece
Umut gordu ben bi de kavga etmedim kesene bereket deyip iyi dileklerimi sunup buraya geldim az once umut dm atip iban istemis kesesine bereketSeçene bak seçilene bak , boş ver gitsin Sinan yer yiyeceği ekmeği varsa
Listedesin demiAtarlar sıkıntı yok reis
Evet reisListedesin demi
14 kısı 11 kosıyr dustü 3 kısıden kalan 1200 tlde 11 kısıyr bolusturulurse ADALETLI olsunAralarında isim paylaşıyorlar dost listedeysen gelir . Zor iş bunlar
CamiyePeki sana birşey soram erhan reis. 14 kısı 400 gıtılcaktı 3 kıso cıkıyor lıstrden 11 kısı kaıyor. 3 kısının hakkı 120 tl kalan 11 kısıyr bolunur demı? Köy sandıgınamı gider yoksa