Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,150
19,936
113
Listede neden metin var peki kanka bir Allah in kuluda buna tek kelime edemez metin var sinan yok sence bu adaletlimi
14 kişiye girebileceklerden biri de oydu. Dağıtım yapacak tanıdığım bildiğim 4-5 kişi var. Dağıtımı kim yapar dedim. Hamza ile metini görüp siz yapın dedim artık . Konuda 60 mesajı vardı metinin 14 kişinin içindeydi gözümde. Mesela bu. Listeyi de hamzaya yaptırdık.

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,450
5,584
113
14 kişiye girebileceklerden biri de oydu. Dağıtım yapacak tanıdığım bildiğim 4-5 kişi var. Dağıtımı kim yapar dedim. Hamza ile metini görüp siz yapın dedim artık . Konuda 60 mesajı vardı metinin 14 kişinin içindeydi gözümde. Mesela bu. Listeyi de hamzaya yaptırdık.
Dağıtımlar yapıldımı , ödül kazananlara bilgin varmı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,449
113
Metini dağıtım yapsin diye sectiysen sikinti yok o zmaan

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,150
19,936
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...