- 20,733
- 12,511
- 113
İban attı da ne alaka anlayamadımYok etiket yaptıklarım a atarsın
İban attı da ne alaka anlayamadımYok etiket yaptıklarım a atarsın
işte yanlıs acmıs adam modlar gitti kupon yaptıÇekilis konusu değilde uye etkinlik konusuydu ondan sonra değişti iddq kuponu oldu cekilis konusu değişmez
Listede neden metin var peki kanka bir Allah in kuluda buna tek kelime edemez metin var sinan yok sence bu adaletlimiKanka sinan baştan sona o konuyu takip etmedi. 14 kişinin içine en başta yazılması lazım. O da umuttan hakkını almış
Diyorum ya adam konu bile acmayi bilmiyorduişte yanlıs acmıs adam modlar gitti kupon yaptı
14 kişiye girebileceklerden biri de oydu. Dağıtım yapacak tanıdığım bildiğim 4-5 kişi var. Dağıtımı kim yapar dedim. Hamza ile metini görüp siz yapın dedim artık . Konuda 60 mesajı vardı metinin 14 kişinin içindeydi gözümde. Mesela bu. Listeyi de hamzaya yaptırdık.Listede neden metin var peki kanka bir Allah in kuluda buna tek kelime edemez metin var sinan yok sence bu adaletlimi
Attim unutma bir daha@Erhan2121 lan dm yi bulamadım geçen göndermiştim sen atsana bi daha iban kank
Dağıtımlar yapıldımı , ödül kazananlara bilgin varmı14 kişiye girebileceklerden biri de oydu. Dağıtım yapacak tanıdığım bildiğim 4-5 kişi var. Dağıtımı kim yapar dedim. Hamza ile metini görüp siz yapın dedim artık . Konuda 60 mesajı vardı metinin 14 kişinin içindeydi gözümde. Mesela bu. Listeyi de hamzaya yaptırdık.
Metini dağıtım yapsin diye sectiysen sikinti yok o zmaan14 kişiye girebileceklerden biri de oydu. Dağıtım yapacak tanıdığım bildiğim 4-5 kişi var. Dağıtımı kim yapar dedim. Hamza ile metini görüp siz yapın dedim artık . Konuda 60 mesajı vardı metinin 14 kişinin içindeydi gözümde. Mesela bu. Listeyi de hamzaya yaptırdık.
Mesaja bakarsan görürsün kanka ondan yani yanlış anlaşılmasınMetini dağıtım yapsin diye sectiysen sikinti yok o zmaan
Metin ve hamza uğraşıyordu dost. Listeyi ikiye bölemediler. Ödül gelmezse yaz onlaraDağıtımlar yapıldımı , ödül kazananlara bilgin varmı
Bol şans kankaKuponun durumuna göre rol devam eder üstteki iade
Bol şans ağaKuponun durumuna göre rol devam eder üstteki iade
Takip edimde kursagımdan benımde lokmam gecsın bol şansKuponun durumuna göre rol devam eder üstteki iade
Hayır beklyoruzDağıtımlar yapıldımı , ödül kazananlara bilgin varmı
GelmişKuponun durumuna göre rol devam eder üstteki iade
Bekleyelim bakalım, x2 yapacakta çekecekte gönderecekte 😂Hayır beklyoruz