- 11,559
- 16,277
- 113
Parayı vurmuş bunlar zevkine rol takip ediyorlar😀Bana at ben açarım rol vaziyet sende para var![]()
Parayı vurmuş bunlar zevkine rol takip ediyorlar😀Bana at ben açarım rol vaziyet sende para var![]()
Bende para olsa otomatik olarak sende de olacağını biliyorsun abi dün gece battık 🥺Bana at ben açarım rol vaziyet sende para var![]()
Sen iban yaz 1xbet paramızı atsin da gönderelimBende para olsa otomatik olarak sende de olacağını biliyorsun abi dün gece battık 🥺
Heee şu meseleYok benim düşmanım metin1905 ten bahsediyorum
Lan telefon kapanacak 3,8k ödeme var ne vurması salak gibi dün gece 4,5 yaptım erhanın attığını çekmedik piç ettik kanka 🤣🤣Parayı vurmuş bunlar zevkine rol takip ediyorlar😀
Forumda bu konuyla 24 kişi ödül aldı Yenice🤣Parayı vurmuş bunlar zevkine rol takip ediyorlar😀
Ok yazıyorum kankaSen iban yaz 1xbet paramızı atsin da gönderelim
Iban attim ughgBende para olsa otomatik olarak sende de olacağını biliyorsun abi dün gece battık 🥺
Maşallah maşallah 😀Forumda bu konuyla 24 kişi ödül aldı Yenice🤣
Bizim ödül daha gelmedi reisForumda bu konuyla 24 kişi ödül aldı Yenice🤣
senle erhana ayıp ettiler adamları marley seçti yapcak bisi yokIban attim ughg
Şuan çevirme aşamasında, gelirse dua et 😂😂Bizim ödül daha gelmedi reis
Zannetmiyorum kankaaŞuan çevirme aşamasında, gelirse dua et 😂😂
muhtemelen öyle bisidir ödüllleri gönderdi adam kaç dk oldu ses yokZannetmiyorum kankaa
Dağıtımı BJK mi yapacakSen iban yaz 1xbet paramızı atsin da gönderelim
Allahım sana sabırlıklar versinZannetmiyorum kankaa
IBAN ilettim fakat henüz gelmedi geri cevapta vermedimuhtemelen öyle bisidir ödüllleri gönderdi adam kaç dk oldu ses yok
Ben yoktum kanka zaten konuda sinan vardi ona ayıp ettiler metini seçtiler komedi gibisenle erhana ayıp ettiler adamları marley seçti yapcak bisi yok