- 24,097
- 22,549
- 113
Cok sinir oldum yeminlen olmaz bole bir şeyLa hakkaten en basindan takipteydim listede yokum arada gelip bos yapan metini almislar yff
Cok sinir oldum yeminlen olmaz bole bir şeyLa hakkaten en basindan takipteydim listede yokum arada gelip bos yapan metini almislar yff
Nereye laNeyse ben kaçtım tebrikler kankam daim ola @Mülayim6060
Vay sen herhangi bir rolling listesinde yoksun inanmam valla o roling rolong değildirLa hakkaten en basindan takipteydim listede yokum arada gelip bos yapan metini almislar yff
Bana gönül koymayın da herkes faydalansın diye 14 kiii daha eklettik ama illa birşey çıktıLa hakkaten en basindan takipteydim listede yokum arada gelip bos yapan metini almislar yff
Kumar ortamk ya ben uzulmedim mesela mulayimin konusu bize yeter seninle de sohbet yeter bize lo zaten kaybedeceklerCok sinir oldum yeminlen olmaz bole bir şey
Nereye daha 🍉 kesecektikNeyse ben kaçtım tebrikler kankam daim ola @Mülayim6060
Sence abi dkdmmdmdNereye la
Sen degil hamza alirken hata yapti da bos ver seiliyorsunuzBana gönül koymayın da herkes faydalansın diye 14 kiii daha eklettik ama illa birşey çıktı
Ben bugün zaten niye konu açıpta dağıtım yapmadimKumar ortamk ya ben uzulmedim mesela mulayimin konusu bize yeter seninle de sohbet yeter bize lo zaten kaybedecekler
Ben kral@sinansrml63
@Erhan2121
@qguzh4nn0
@fearjr1992
@Golcümetin
5 kişi 400 er tl kim dağıtmak ister çekim gelince
Oğlum olay ney lan beynim yandı amq skskkdmdBana gönül koymayın da herkes faydalansın diye 14 kiii daha eklettik ama illa birşey çıktı
Hayırdır ya mevzu nedir bir seymi kaçırdıkBana gönül koymayın da herkes faydalansın diye 14 kiii daha eklettik ama illa birşey çıktı
Farketmez dost 5 mizde uygunuz rol açariz kesene bereket@sinansrml63
@Erhan2121
@qguzh4nn0
@fearjr1992
@Golcümetin
Hayır Sino dağıtmasın 1,50 basar yatar hesaba icra geldi der amq sksmmdmddBen kral
Ben dağıtırım dost@sinansrml63
@Erhan2121
@qguzh4nn0
@fearjr1992
@Golcümetin
Hoşgeldin durumlar nasıl ekleyelim seni de listeye 😀Tebrikler![]()
Ben hariç isteyen yapabilir@sinansrml63
@Erhan2121
@qguzh4nn0
@fearjr1992
@Golcümetin
Varsinya la hani yoktun listede ?Ben kral