- 20,997
- 12,586
- 113
Abimi ekle beni çıkar kanka gerekirse ♥♥Hoşgeldin durumlar nasıl ekleyelim seni de listeye 😀
Abimi ekle beni çıkar kanka gerekirse ♥♥Hoşgeldin durumlar nasıl ekleyelim seni de listeye 😀
Rolde yoktum ama durumlar kritik varsa musaitlik alırız bir dal sigaranı dost işteyim benHoşgeldin durumlar nasıl ekleyelim seni de listeye 😀
Metin geldi benim konuya benlen tartıştı sonra umudun konuya dahil olup 1 2 msj atti listenin başında o var puahabOğlum olay ney lan beynim yandı amq skskkdmd
🤣🤣🤣🤣Metin geldi benim konuya benlen tartıştı sonra umudun konuya dahil olup 1 2 msj atti listenin başında o var puahab
Eyvallah dost adamsın yok ya hakkımız yok zaten öyle konuyu görünce selam vereyim dedimAbimi ekle beni çıkar kanka gerekirse ♥♥
Ben rol acarim 1 2 adim geleni hepsini dagitacam zaten sen kendini araya sokma bekleAbimi ekle beni çıkar kanka gerekirse ♥♥
Bu listede variz digerinde yoktukVarsinya la hani yoktun listede ?
İşte adamlık işte buuAbimi ekle beni çıkar kanka gerekirse ♥♥
Tmm dagit ohaldeHayır Sino dağıtmasın 1,50 basar yatar hesaba icra geldi der amq sksmmdmdd
Tamam o listeye @Beşiktaş i da dahil edelim 6 kişi 400 olarak dağıtırsin senle beraber@Mülayim6060 çekim gelince at bana ben çözerim dağıtımı
Benim hakkımı da sana atayım kanka o zaman 800 e aç roll fark etmezBen rol acarim 1 2 adim geleni hepsini dagitacam zaten sen kendini araya sokma bekle
Bombacı mülooooHoşgeldin durumlar nasıl ekleyelim seni de listeye 😀
Kesene. Bereket dost VarolTamam o listeye @Beşiktaş i da dahil edelim 6 kişi 400 olarak dağıtırsin senle beraber
Makara yapıyoruz hemen ne kızıyorsunTmm dagit ohalde
Benden mi bahsediyorsunuzMetin geldi benim konuya benlen tartıştı sonra umudun konuya dahil olup 1 2 msj atti listenin başında o var puahab
Bana at ben açarım rol vaziyet sende para varBenim hakkımı da sana atayım kanka o zaman 800 e aç roll fark etmez
Yok benim düşmanım metin1905 ten bahsediyorumBenden mi bahsediyorsunuz