Dost bize hiç selam vermiyorsun vallaParatim yaz bana sana da atayım son bi 500 bıraktım o da sende
Dost bize hiç selam vermiyorsun vallaParatim yaz bana sana da atayım son bi 500 bıraktım o da sende
Kac dost yoksa borc alıp dağıtmak zorunda kalırsınParatim yaz bana sana da atayım son bi 500 bıraktım o da sende
AttimParatim yaz bana sana da atayım son bi 500 bıraktım o da sende
Yine bekleriz efendim puahaÖdül geldi yayında yapımda emeği geçenlere teşekkürler
Dostum selam alıp veriyoruz gördükçe. Kendi cebinden rol açan arkadaşları es geçmemeye çalıştim sanırım @jakadal5252 da onlardan birisiDost bize hiç selam vermiyorsun valla
Düşüncen için teşekkür ederim başarılı olurlar umarımDostum selam alıp veriyoruz gördükçe. Kendi cebinden rol açan arkadaşları es geçmemeye çalıştim sanırım @jakadal5252 da onlardan birisi
İyi dedin bak orayı unutmuştum link varsa sana zahmet atarmisin kankaArkadaslar isine gelen olursa betcool da yuzde 50 frebet vae
Al bu daha fazla yuzde 55İyi dedin bak orayı unutmuştum link varsa sana zahmet atarmisin kanka
Tm kanka saolAl bu daha fazla yuzde 55
Dost bi rollde bize açtır beDostum selam alıp veriyoruz gördükçe. Kendi cebinden rol açan arkadaşları es geçmemeye çalıştim sanırım @jakadal5252 da onlardan birisi
Bi rol daha yaparız başarılı olursam hakan ve snaa ulaşırızDost bi rollde bize açtır be
Tmm dost bi ikimiz kaldık zatwn 😀Bi rol daha yaparız başarılı olursam hakan ve snaa ulaşırız
Ama olurda takip edemezsemBi rol daha yaparız başarılı olursam hakan ve snaa ulaşırız
Önümüzdeki rollere bakarsinAma olurda takip edemezsem
O zman takip etmeye özen göstercezÖnümüzdeki rollere bakarsin